Srijeda, 29.05.2024 | 18:11
IZVOR: Antena M/Portalanalitika.me

Nikolić: Vi ste najavljivali HAPŠENJE Đukanovića; Zogović: Nijesam mislio na njega lično

Poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić kazao je poslaniku Demokratske narodne partije Milunu Zogoviću, da i on i njegove kolege odavno najavljuju hapšenje Mila Đukanovića.




Foto: DPS

On je to istakao na sjednici Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu.

"Tu se radi isključivo o pokušaju da se poltiički osvetite Milu Đukanoviću zbog onoga za šta ga politički teretite, a to je nezavisnost i članstvo u NATO. To je ključni grijeh Mila Đukanovića. I vi sada pokušavate da nametnete tužilaštvu obavezu da ćete biti zadovoljni onog trenutka kada tižilaštvo uhapsi Mila Đukanovića. Jer do tada nema pravde u Crnoj Gori ali će je biti kada uhapse Đukanovića. To govori da vaša podrška ovim ljudima nije bezuslovna nego da koincidira sa onim što su vaša politička očekivanja", kazao je Nikolić i dodao:

"I onda treba sad u ovim uslovima, ovakve političke hajke da pretpostavimo da bi Milo Đukanović ili bilo ko sjutra od nas imao tretman kao bilo koji građanin. Jasno je kakave obaveze vi namećete tužilaštvu. Prvi komentar koji ste dali u odnosu na novu tužilačku organizaciju je da od njih očekujete da saopšte odnos prema državnom udaru, i da će to biti uslov da ih podržite. I vi ste ih podržali. Poznavajaći Markovića Kolo sreće se okreće gospodine Zogoviću, vidjećemo gdje će nas odvesti ove političke akcije revanšizma od 2020.", dodao je Nikolić.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Milatović raspisao izbore u Podgorici za 29. SEPTEMBAR

Subota, 27.07.2024 | 11:35

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović raspisao je izbore za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica.

Borovinić Bojović: Nervoza u napadima pokazuje da je brzo prošla euforija zbog rušenja većine

Subota, 27.07.2024 | 09:29

Jučerašnji zajednički napad uvaženih odbornika Draga Vučinića, Milene Vuković i Anike Bajić, koji sadrži neutemeljene optužbe i neodmjerene kvalifikacije na moj račun, kao i pokazani višak nervoze, govori da im je prebrzo prošla euforija zbog rušenja parlamentarne većine i skraćenja mandata Skupštini, kazala je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović.

Šušić: Odbornici bliski Milatoviću glasanjem za skraćenje mandata već odabrali partnere

Subota, 27.07.2024 | 08:26

Nova srpska demokratija predstojećim izborima u Glavnom gradu mogla bi nastupiti u okviru koalicije “Za budućnost Podgorice”, kazao je Radiju Crne Gore šef odborničkog kluba te partije Mitar Šušić.

Đurović: "Reakcija Hrvatske ČUDNA, mi Jasenovac NE MOŽEMO ZABORAVITI"

Petak, 26.07.2024 | 22:02

Čudna je reakcija Hrvatske u odnosu na najveći zločin i genocid u Jasenovcu, prokomentarisao je novi šef poslaničkog kluba NSD Dejan Đurović odluku zvaničnog Zagreba da tri političara iz Crne Gore proglasi nepoželjnim osobama u toj državi.

Abazović pita Spajića: Da li ste prilikom ZADUŽENJA i hedžinga koristili usluge agencija i da li u njima rade Vaša rodbina ili prijatelji?

Petak, 26.07.2024 | 19:37

Da li ste kod prethodnih zaduženja i hedžinga koristili usluge posredničkih agencija?”, pitanje je koje će predsjednik Građanskog pokreta URA, poslanik Dritan Abazović postaviti tokom premijerskog sata predsjedniku Vlade Crne Gore Milojku Spajiću.

Po zahtjevu SDT-a trajno ODUZETO ovo vozilo

Petak, 26.07.2024 | 13:27

Viši sud u Podgorici je po zahtjevu za trajno oduzimanje imovine Specijalnog državnog tužilaštva, od I.T., pravosnažno osuđenog za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, trajano oduzelo putničko vozilo „Porsche Cayene“, 3.0 Diesel.

Milović: Programom ES2 svi zaposleni od oktobra ostvaruju POVEĆANJE ZARADE

Petak, 26.07.2024 | 14:04

Program Evropa sad 2 je poreska reforma koja podrazumijeva dvije ključne komponente - smanjenje poreskog opterećenja na rad i povećanje minimalne i prosječne zarade u Crnoj Gori, poručila je savjetnica premijera za ekonomsku politiku Milena Milović.

EPCG - Željezara opet lije čelik

Petak, 26.07.2024 | 14:37

Proizvodni pogoni nikšićke Željezare, kćerke firme Elektroprivrede Crne Gore,  u narednih 50 godina poslovaće u okviru švajcarske kompanije 8B Capital S.A. iz Lugana za mjesečnu zakupninu od 31 hiljadu eura (bez PDV-a).

Patrijarh Porfirije sjutra stiže u Berane

Petak, 26.07.2024 | 14:49

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije sjutra veče će stići u Berane.

Janović o odlasku Milatovića i Spajića u Pariz: Nekada niste a sada NAVIJATE za Crnu Goru, barem NEKA KORIST od vaših putovanja

Petak, 26.07.2024 | 17:42

Poslanik DSP-a u Skupštini Crne Gore, Nikola Janović komentarisao je odlazak crnogorske delegacije, predsjednika države, Jakova Milatovića i premijera, Milojka Spajića na otvaranje Olimpijskih igara u Parizu.

OTVOREN Maglaj Spirit Weekend: Gdje kultura spaja

Subota, 27.07.2024 | 12:27

Ambasadori kulture iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije i Srbije, zajedno sa opštinskim načelnikom, predstavnicima Evropske komisije i mladim evropskim ambasadorima, okupili su se u Maglaju kako bi otvorili filmski festival Maglaj Spirit Weekend, pokazujući kako kultura spaja ljude i umjetnike na Zapadnom Balkanu.

UPOZORENJE farmaceuta: 12 ljekova koje nikada NE TREBA uzimati sa kafom

Subota, 27.07.2024 | 11:48

Kafa je za većinu ljudi ključni dio jutarnje rutine. Međutim, uzimanje određenih ljekova uz kafu može dovesti do nuspojava i ozbiljnih komplikacija, uključujući visoki krvni pritisak i nekontrolisano krvarenje.

Sjemenke su IZVOR ZDRAVLJA - Ove imaju najviše vitamina i minerala

Subota, 27.07.2024 | 11:15

Sjemenke su bogate hranljivim materijama, proteinima, masnim kiselinama, vlaknima, vitaminima i mineralima, a sadrže i antioksidante koji blagotvorno utiču na zdravlje.

Gojković - Hrvatska težak protivnik, moramo dotaći svoj MAKSIMUM

Subota, 27.07.2024 | 10:56

Crnogorski vaterpolisti sjutra će odigrati prvi meč na igrama u Parizu - protivnik na startu takmičenja biće Hrvatska.

ASTRO prognoza: Savršena SRODNA DUŠA za svaki horoskopski znak

Subota, 27.07.2024 | 10:41

Jeste li se ikad pitali šta vas astrologija može naučiti o vašoj idealnoj srodnoj duši? Analizirajući vaš znak Zodijaka možete dobiti puno bolju predstavu o tome s kim ćete biti najviše kompatibilni u ljubavi.

VIDEO: Neprevaziđen ukus - Pripremite sami DŽEM OD ŠLJIVA iz rerne

Subota, 27.07.2024 | 10:25

Kada pomislimo na zimnicu, ne možemo da ne osjetimo ukus džema pd šljiva, koji je kralj svih specijaliteta iz tegle. Svježe šljive u kojima uživamo ovih dana vrlo lako postaju specijalitet koji nas cijele zime sladi najljepšim ukusima.

VIDEO: Ovo je NAJSPORIJI MODEL u BMW M seriji, a evo koliko košta

Subota, 27.07.2024 | 09:54

Jedini specijalizovani model u performansama naklonjenoj M diviziji je XM koji se nameće ogromnom snagom, impresivnim gabaritima i ogromnom masom.

Šušić: Odbornici bliski Milatoviću glasanjem za skraćenje mandata već odabrali partnere

Subota, 27.07.2024 | 08:26

Nova srpska demokratija predstojećim izborima u Glavnom gradu mogla bi nastupiti u okviru koalicije “Za budućnost Podgorice”, kazao je Radiju Crne Gore šef odborničkog kluba te partije Mitar Šušić.

UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.07.2024 | 22:11

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštemo  je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Milatović: PONOSNI smo što se naši sportisti bore među NAJBOLJIMA na cijelom svijetu

Petak, 26.07.2024 | 22:04

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović istakao je povodom Olimpijskih igara da je zahvalan i ponosan što se naši sportisti, među najboljima na cijelom svijetu, bore za nove medalje.