Srijeda, 28.08.2019 | 16:48
IZVOR: zena.blic.rs

MJESEČNI HOROSKOP: SEPTEMBAR donosi novu LJUBAV, ali i PROMJENE NA POSLU

Ako vas zanima kako će izgledati vaša bliska budućnost, na pravom ste mjestu. U narednih mjesec dana, bar kada se zvijezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte šta vam donosi mjesečni horoskop. Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmijeh, uz njega je sve lakše.

 
Foto: express.co.uk

OVAN

Posao

Šta god da uradite, prvih osam dana septembra imaćete osjećaj da vam ništa ne ide od ruke. Osmog dana u mjesecu bolje je i da ne preduzimate nikakve rizične poslove. Nakon toga slijedi opuštajućih deset dana kada će vam konačno neke stvari krenuti od ruke. Do kraja mjeseca imaćete prilike da popravite sve što se tokom nepovoljnog perioda pokvarilo.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, najnepovoljniji prvi dani mjeseca ujedno će biti i najerotičniji. Pošto je vaše lice i ponašanje odraz vašeg raspoloženja, kako se stvari budu popravljale poslovno, tako će i ljubavni zanos polako prelaziti iz erotike u romantiku koja će kulminirati početkom doba vladavine Vage.

Zdravlje

Moguće smetnje i tegobe, čuvajte se lomova.

BIK

Posao

Za sada možete da budete blago optimistični, jer se namještaju okolnosti da do sredine mjeseca ostvarite određeni, ne preveliki, ali svakako kvalitetan dobitak. Ipak, za ovaj dobitak morate da se potrudite, budite mudri i promišljeni. Od 15. septembra prilike pomalo padaju u drugi plan, zato utoliko bolje iskoristite prvu polovinu mjeseca.

Ljubav

Vi ste u idiličnom odnosu s voljenom osobom. Oni slobodni kao da nemaju vremena za ljubav. Bilo bi bolje da što pre riješite sva otvorena pitanja sa voljenom osobom jer će ulaskom Venere u Vagu doći do određenog zastoja na polju ostvarenja postojećih veza. Slobodni Bikovi imaće prilike da sklope nova poznanstva i veze.

Zdravlje

Zdravlje vam je vrlo dobro, barem u prvoj polovini meseca. Početkom druge polovine septembra vratiće se neke hronične tegobe, zato bi bilo dobro da odete na sistematski pregled.

BLIZANCI

Posao

Čeka vas dinamičan mjesec. U prvih osam dana ovog meseca još ćete duhom, a mnogi od vas i tijelom biti na odmoru i nećete ulaziti u preveliki radni kontekst. Oni koji tih dana budu morali da rade, osjećaće se tegobno i opterećeno tom činjenicom. Od 9. ćete postati svjesni svojih obaveza i odgovornosti, a od 17. do kraja mjeseca, vaše želje će biti podređene odlukama onih koji su nad vama. Takvi će punu satisfakciju dočekati 28, 29. septembra, kada će im se ispuniti brojni zahtjevi i želje.

Ljubav

Ljubav će prvih dana cvjetati, paraleno sa manjkom volje za radom. Kako vaš radni potencijal bude rastao, tako će ostajati sve manje vremena za ljubav, što ne znači da nećete biti raspoloženi za zabavu. Dakle, zabavite se ako možete.

Zdravlje

Zdravlje će vam najvećim dijelom mjeseca biti dobro, a krajem mjeseca su moguće iznenadne ali i prolazne tegobe uzrokovane virusima raznih vrsta, najčešće prehlade...

RAK

Posao

Čeka vas napet mjesec. U septembar uđite što smireniji i ne nasjedajte na provokacije drugih, s tim da vas najčešće niko i ne provocira, već taj utisak stvara vaša mašta i vaša preosjetljivost. Druga polovina mjeseca biće povoljnija za vas, sredina septembra biće vaše vrlo kvalitetno razdoblje, nakon kojeg slijedi jedna malo lošija nedelja u kojoj treba da pazite na to kako gradite odnose s drugim ljudima, da bi kraj mjeseca opet dočekali snažni i u mnogo boljoj kondiciji nego što je to bilo na samom početku mjeseca.

Ljubav

I ljubavna situacija biće poput plime i oseke, ali uopšte će septembar biti mjesec naglašene emotivnosti i to na jedan topliji način. Možda sam početak neće biti baš tako topao i fin, možda će prevladati erotski moment, ali ostatak mjeseca biće sasvim dobar.

Zdravlje

Moguć povratak urogenitalnih tegoba na početku i na kraju mjeseca. Vodite računa o ishrani.

LAV

Posao

Početak mjeseca za vas neće biti loš i čak bi se moglo reći da će oni koji su strpljivo radili na poboljšanju svog poslovnog i materijalnog položaja profitirati početkom ovog mjeseca.

Vjerovatno će biti malo kompromisa i poneka dodatna obaveza, ali sve sa dobrim rezultatom.

U drugom dijelu mjeseca osjećaćete pritisak u poslovnom okruženju.

Ljubav

Otvaraju vam se nove ljubavne mogućnosti, novo poznanstvo. Moguće su i nesuglasice sa partnerom, imaćete osjećaj da ni oko čega ne možete da se dogovorite. Jaka potreba za ljubavlju, ali i za avanturom.

Zdravlje

Iako ste dosta zabrinuti za svoje zdravlje, ono je sasvim u redu, barem većini pripadnika vašeg znaka.

U drugom deijlu mjeseca mogući su iznenadni ispadi usljed djelovanja nekog virusa, ali dobrom preventivom sve to možete da spriječite.

DJEVICA

Posao

Ovo je intenzivni mjesec koji će potrajati do 23. septembra nakon čega slijedi mogućnost ubiranja plodova. Aspekti za poslovne i opšte životne uspjehe su svakako povoljniji prvih 10 dana, a nakon toga sledi jedno razdoblje pojačanog rada, odgovornosti. Od 16. pa sve do kraja mjeseca dosta ćete zavisiti od odluka drugih. Sredinom posljednje nedelje slobodno nastupajte malo hrabrije i energičnije, zahtjevajte ono što smatrate svojim pravom, a isto tako tada će biti povoljni dani i za potpisivanje pravnih papira bilo kakve vrste.

Ljubav

U ljubavi situacija je poprilično stabilna, ali neće izostati manji stresovi krajem mjeseca. Do tada uživajte u osjećajima čiste slobode, naročito do 16. septembra, kad može doći i do razvijanja ljubavi.

Zdravlje

Zdravlje će vam najvećim dijelom mjeseca biti vrlo dobro, a dio vaših briga za zdravlje više dolazi iz toga što ste vi brižan znak nego što ima nekih razloga za brige.

VAGA

Posao

Kod vas se situacija može podijeliti na dva poprilično različita razdoblja, čija će prelomna tačka biti 15. septembar. Poslovno posmatrano najpovoljniji dani za posao i razvoj vaših planova i inicijativa biće u prvoj nedjelji. Nakon toga slijedi jedno duže razdoblje tokom kojega ćete osjećati teret situacije na vašim leđima, možda i malo teži nego što je on objektivno prisutan. Posljednji dani mjeseca biće vrlo povoljni za vas. U toj, posljednoj nedjelji, iako umorni od svega, doživjećete određenu satisfakciju.

Ljubav

Ljubavno ste vrlo inspirisani početkom ovog mjeseca i uopšte, dosta dobro prolazite kod partnera koji vam je naklonjen, naročito ako ste ženska Vaga. Iskoristite te dane za užitak, jer će nastupiti takvo razdoblje u kojem nećete imati baš vremena za ljubav.

Zdravlje

Zdravlje će vam sredinom mjeseca biti dosta krhko i ranjivo, a u vaše kosti uvući će se osjećaj težine i umora. Zato posvetite dosta pažnje zdravoj ishrani i rekreaciji.

ŠKORPIJA 

Posao

Dosta teško razdoblje u kojem ste bili poslednjih nedelja polako se primiče kraju. Teški i negativni aspekti koji su vas pratili uglavnom su već nestali, a pojaviće se povoljan aspekt koji bi vam mogao doneti i određeni, ne preveliki, materijalni dobitak. Čeka vas znatno povoljniji mjesec nego što je to bio avgust. Od sredine mjeseca moguća su i neka sasvim prijatna iznenađenja.

Ljubav

Ljubavnu situaciju malo će zamutiti prolazak Meseca kroz vaš znak na početku i na kraju septembra, ali ljubavne prilike znatno su vam povoljnije nego poslovne. Pa kad već ne možete da uživate u radu, onda barem uživajte u dobrim ljubavnim prilikama koje vam ovaj mjesec donosi.

Zdravlje

Zdravlje će vam krenuti putem poboljšanja, ali nemojte da mislite kako sad više nema nikakvih problema. Naravno, ovo se ne odnosi na mlade koji su zdravi kao čelik, već više na starije koji su s godinama navukli poneku hroničnu tegobu.

STRIJELAC

Posao

Kreće dugoročno povoljno razdoblje za vas, pri čemu će najpovoljniji biti upravo početak septembra. Biće i boljih i malo manje dobrih dana, ali u cjelini gledano, nećete imati bitnih aspekata koji bi ukazivali na neke velike teškoće. Imate mogućnosti za dobre finansijske aranžmane, iskoristite svoje šanse.

Očekuje vas dosta rasprava na temu poslovnih zbivanja i iz većine ćete izaći kao pobjednik.

Ljubav

U skladu s povoljnom poslovnom situacijom, dobre okolnosti vladaće i na području ljubavi. Zahvaljujući uglavnom vrlo dobrim aspektima sa planetama, između vas i partnera postojaće visok nivo uzajamnog razumijevanja i naklonosti. Zaboravite na napetost i na probleme, uživajte sa voljenom osobom.

Zdravlje

Zdravlje vam je vrlo dobro, a kada i sve ostalo ide dobrim putem, onda se vi uvijek ugojite, stoga pazite na kilograme.

JARAC 

Posao

Ako izuzmemo određene neprijatnosti i teškoće kojima ćete biti izvrgnuti početkom mjeseca, najveći dio septembra ostaće zapamćen kao jedan relativno miran mjesec u kojem rutinski obavljate obaveze. Konačno su prestali snažni negativni aspekti teških spoljnih planeta na vašeg vladara.

Krajem mjeseca stvari će na svim poljima krenuti uzlaznom linijom.

Ljubav 

Čitavog mjeseca osjećaćete pojačani erotski naboj i potrebu da se dokazujete kao osoba koja ne zna samo za posao i obaveze, već itekako ima šta da kaže i na polju ljubavnih dostignuća. Neko kome se mnogo dopadate pokušava na svaki način da vas minira ne bi li skrenuo pažnju na sebe.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti stabilno i dobro, a tek donekle mogu vam zasmetati hronične tegobe ukoliko takvih imate. Prva polovina mjeseca biće turbulentna za većinu pripadnika horoskopskih znakova, no ipak, krajem septembra smješi se vrijeme velikih promjena i lijepih trenutaka.

VODOLIJA 

Posao

U prvoj polovini mjeseca osjećaćete kako ljeto još traje, kako nema nikakvog razloga za pripreme posla ili škole, kako ste spremni u svakom trenutku „kao zapeta puška“ na sve okolnosti koje bi vas mogle zadesiti. Nakon toga, otprilike sredinom mjeseca, u vama će naglo porasti nervoza na svim poljima. Tada ćete se suočiti sa činjenicom da niste spremni za sve ono što bi trebalo da uradite i što drugi ljudi, a naročito vaši nadređeni od vas očekuju.

Ljubav

Na ljubavnom planu bićete nezadovoljni, a neki od vas posegnuće i za nekorektnim metodama kako bi skrenuli pažnju na sebe. Bez obzira da li vam se ta osoba sviđala podsvjesno ranije ili ne, ovog mjeseca možete očekivati da će vam se jedna osoba suprotnog pola svidjeti, iako vas je možda nekada ranije nervirala.

Zdravlje

Zdravlje će vam ugrožavati samo vaše štetne navike. Stoga, onoliko koliko uložite u svoje zdravlje, toliko će vam se i vratiti.

RIBE

Posao

Čeka vas bitno bolji mjesec nego što su to bila prethodna razdoblja, možda čak i od početka ove godine. Nema nikakvih bitnih prepreka da ne biste ostvarili dugo očekivani proboj, ma kakav on bio. Ipak, moraćete da se izborite za to da budete vrednovani i uvaženi u svojim nastojanjima, pa ako se budete borili za svoj položaj, uspjeh neće izostati.

Ljubav

Ljubavna situacija vam je vrlo naklonjena, a aspekti su tako idealno složeni, da već djeluju pomalo sumnjivo. No, opustite se, niko vam ne radi iza leđa, oni koji vas vole i to pokazuju, uopšte ne glume. Ako treba da zajednički donesete odluku oko neke jako bitne stvari koja utiče na vaš zajednički život, potrudite se da to uradite, nemojte da gubite dragocjeno vrijeme kako kasnije ne bi bilo problema.

Zdravlje

Zdravlje vam je vrlo dobro, pazite na sklonost debljanju. Ako ste skloni opuštanju uz čašicu, budite oprezni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Rijetko ko bi mogao izdvojiti novac: Ovih 9 predmeta na svijetu koštaju MILIONE dolara

Subota, 22.02.2020 | 21:53

Kada je nešto rijetko, a cijenjeno, njegova početna vrijednost, ako je jedini primjerak ili jedan od nekolicine, vremenom raste. To je slučaj s umjetničkim slikama, skulpturama i drugim umjetničkim djelima, ali i s drugim ljudskim kreacijama.

TRAGEDIJA: Dok je fudbalski meč trajao, na stadionu PREMINULA 14-mjesečna BEBA

Subota, 22.02.2020 | 21:29

Spasa joj nije bilo.

Ljubav puna AVANTURA: Sa ova tri horoskopska znaka nikada nije DOSADNO

Subota, 22.02.2020 | 20:59

Za neke ljude romantika podrazumijeva naručenu hranu, filmove i raniji odlazak u krevet, dok su drugi željni avantura u vezi. Ako pripadate drugoj grupi i tražite partnera koji će vam spremati iznenađenja kad ste zajedno, to ćete sigurno pronaći kod jednog od ova tri horoskopska znaka.

NEDJELJNI HOROSKOP: Za Ovnove nepovoljna nedjelja, kod Riba dobre promjene na poslu

Subota, 22.02.2020 | 20:42

Nedjeljni horoskop donosi velike promjene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

NEPROCJENJIVO: Naučnici u ledu Sibira pronašli PTICU staru 46.000 GODINA

Subota, 22.02.2020 | 20:32

Otkriće ptice ocjenjeno je kao "neprocjenjivo“ jer omogućava pronalaženje DNK i povremeno RNK, nukleinskih kiselina prisutnih u svim živim organizmima.

Portugalac nastavlja da dominira: Ronaldo rušio REKORDE u 1000. meču u KARIJERI

Subota, 22.02.2020 | 20:03

Kristijano Ronaldo dao je gol u 1000. utakmici u karijeri i pomogao Juventusu da slavi na terenu Spala 2:1, u 25. kolu Serije A.

Mještani Zoganja PROTIV ideje Vlade o karantinu: "To apsolutno nećemo odobriti..."

Subota, 22.02.2020 | 19:45

Da u turističkom gradu mjesta za karantin nema, poručuju i lokalni političari iz opozicije. Ni u ulcinjskoj vlasti nisu oduševljeni ovom idejom, ali kažu da je o svemu još rano govoriti.

Članovima Beogradskog sindikata zabranjen ulazak u Crnu Goru?

Subota, 22.02.2020 | 19:42

Članovima grupe Beogradski sindikat danas je zabranjen ulazak u Crnu Goru, potvrđeno je CdM-u nezvanično iz policije.  

Poraz u FINALU: Kadetima SREBRO na Mediteranskom prvenstvu!

Subota, 22.02.2020 | 19:27

Kadetska rukometna reprezentacija drugu godinu zaredom osvojila je srebrnu medalju na Mediteranskom prvenstvu!

Tradicionalne zimske FEŠTE: Kotorani spremni za KARNEVAL

Subota, 22.02.2020 | 19:13

Tradicionalni zimski kotorski karneval 2020. godine održaće se sjutra, 23.02. sa početkom u 15h.