Subota, 28.11.2020 | 09:58
IZVOR: nova.rs

Ova TRI horoskopska znaka će u 2021. pronaći SRODNU DUŠU

Nadamo se svi da će naredna godina biti makar malo bolja od ove. Zvezde kažu da će neki znakovi imati više sreće od drugih jer će pronaći pravu ljubav.




Foto: Ilustracija, Pexels

Ribe

Od svih drugih znakova Zodijaka vi ćete naredne godine imati najviše sreće u ljubavi. Mnogi od vas su već ove godine osjetili pravu ljubav i to će biti samo bolje u 2021. Posebno lijepe vesti očekujte od 11. avgusta kada će Jupiter ući u vašu kuću partnerskih odnosa i braka, pišu na sajtu Wise Horoscope.

Već početkom juna moguća je bliska komunikacija s nekom dragom osobom ili prilika da obnovite staru ljubav. Smjenjivaće se ispunjeni i mirniji periodi, što će vam donijeti podršku bliskih osoba. A pošto će Jupiter proći kroz vašu kuću braka, vrlo je vjerovatno da ćete upoznati svoju srodnu dušu.
Oni koji već imaju partnera vjerovatno će učvrstiti vezu, pa su na vidiku vjerenički prsten, pozivnice za svadbu, biranje kumova, a neki će kupovati i pelene i kolica za bebu. Dakle, veze koje upravo gradite su tu da potraju, i to zauvijek.

Odličan spoj sa Bikom, Rakom, Škorpijom i Jarcem

Vi želite vječnu ljubav, vrlo ste romantični i ne kažu tek tako da ste među najboljim ljubavnicima Zodijaka. Slagaćete se odlično sa Škorpijama, ali i sa Rakom koji može da vam pruži duboku ljubav za kojom tragate.

Ako ne sretnete ove bliske vodene znakove, tu su Bik ili Jarac, s kojima ste takođe sjajan par pošto oni mogu da vam pruže sigurnost i da vam se predaju. A baš to vam treba da biste pokazali svoju najbolju stranu.

U potrazi za svojom srodnom dušom, put će vas vući ka sličnim vodenim znakovima jer se s njima odlično slažete i jako privlačite u ljubavi, ali to ne znači da ne možete da osnujete divnu porodicu s nekim drugim znakom – samo ako ima ljubavi.

Jarac

Vi ste vrlo tradicionalni i posvećeni porodici. Već zamišljate sebe kako svijate gnezdo, a 2021. godina će vas približiti ostvarenju tog sna.

Jarčevi koji su sami upoznaće nekog posebnog s kim će poželjeti da provedu ostatak života. Oni koji su već u vezi osjetiće kako taj odnos postaje sve ozbiljniji i snažniji.

Naredna godina biće mnogo bolja za vas u ljubavi nego prethodna. Vjerovatno ste ranije imali dosta problema s partnerom ili niste mogli da se povežete, mada ste željeli. U 2021. sve te poteškoće će nestati, komunikacija između vas i voljene osobe će se popraviti i vaš privatni život će krenuti u sasvim novom smjeru.

Godina pred nama biće godina promjena za vas jer ćete upoznati nekog s kim ćete poželjeti da gradite budućnost. S druge strane, vrlo je moguće da ćete početi da živite sa dosadašnjim partnerom ili ćete se pak zajedno odseliti u inostranstvo, a možda ćete se i vjeriti. U svako slučaju, sve će ići kako treba.

Na proljeće će strast biti najveća – ili ćete upoznati nekog novog, ili će vaša stara veza sinuti novim sjajem. Samci će već od početka godine osjetiti leptiriće, ali budite oprezni. Nemojte odmah da se prepustite prvom koji naiđe zbog žarke želje za ljubavlju. Uz malo strpljenja, napravićete bolji izbor, a ujedno ćete izbeći i moguća razočaranja.

Krajem godine moguće su trzavice u ljubavi. Vjerovatno ćete morati da brzo nešto odlučite, možda čak i da testirate osjećanja svog partnera. Uprkos svemu, ne treba da gubite vjeru u sebe i voljenu osobu.

Najbolji spoj sa Bikom, Djevicom, Škorpijom i Ribama

Mnogima djelujete previše strogo, ali ne i Bikovima i Djevicama jer njih vode isti životni ideali.

Škorpije cijene vašu ambicioznu prirodu, to što ste emotivno stabilni i ozbiljni kad treba riješiti neki problem. S druge strane, Ribe oduševljava to što uvijek stojite uspravno, budući da one lako umiju da posrnu. Ribe u Jarcu vide uzor koji vrijedi pratiti i zbog svega toga veza između ova dva znaka može da bude vrlo uspješna i da preraste u vječnu ljubav.

Vaga

Nova godina Vagama donosi dosta mira i spokoja u ljubavi. Oni koji su dugo u vezi biće presrećni s partnerom jer će već krajem ove godine učvrstiti odnos s njim. Stoga ćete harmonično uploviti u novu 2021. Od januara do maja su velike šanse da se vjenčate, a samci će u tom periodu upoznati nekog s kim će poželjeti da ostare. Zato iskoristite tu priliku da se družite, putujete i uživate u sitnicama. Vrlo je moguće da će vaša srodna duša zapravo prvo da pronađe vas.

Veći dio godine obilježiće velika strast i ljubav, pa će vam ili biti još ljepše u vezi ili ćete puni elana ući u novu. Jedino neće opstati veze koje i ranije nisu funkcionisale, ali to će otvoriti prostor za neke nove, ljepše.

Najbolji spojevi sa Blizancima, Strijelcem i Vodolijom

Kao pravi diplomata i šamer odlično ćete se slagati sa Blizancima ili Vodolijom. S njima je moguća velika ljubav jer su oni nepopravljivi sanjari i znaju da partneru pruže prostor kad zatreba. A ako se spojite sa Lavom – bićete pravi holivudski par, koji će se voljeti kao u romanu. Sa Strijelcem će Vaga imati mir u kući i odnos pun poštovanja.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

"NE BRINEM, više razmišljam kako da mu POMOGNEM" - Prvo OGLAŠAVANJE supruge Nikole Rokvića

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:19

Pjevača su obučavali veoma stručni ljudi. 

Haris Džinović OTKRIO da li je spreman za NOVU ŽENU - "Mora da bude NORMALNA"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:12

Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj supruzi Melini, pjevač Haris Džinović je odgovorio na pitanje "da li je spreman za novu ljubav?"

Alkaras - Novak me iznenadio, prijatelji su mi rekli za to

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:26

Karlos Alkaras je pred start turnira u Madridu dao veliki intervju za Marku.

Zečević: Zbog usporivača i ograda Podgorica postala grad PREPREKA

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:35

Direktor JP “Putevi” Radoš Zečević kazao je da je zbog velikog broja usporivača i ograda Podgorica pretvorena u grad prepreka, ali da su primorani na to zbog nesavjesnih vozača.

Keković: Priča oko RADNE NEDJELJE prebačena na politički teren; Mulešković: Vlada bi morala dati mišljenje, POČINJE SEZONA

Četvrtak, 25.04.2024 | 08:10

Nakon što je ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj povukao sa dnevnog reda sjednice Socijalnog savjeta tačku koja se odnosi na uvođenje radne nedjelje zbog dodatnih konsultacija, ova inicijativa i dalje ostaje bez odgovora. Uprkos činjenici da turistička sezona uskoro počinje a da je odluka da se u toku ljeta dozvoli rad nedjeljom, usaglašena od strane socijalnih partnera, iz Ministarstva ekonomskog razvoja nema ni naznake kada bi se ovo pitanje moglo naći ponovo na sjednici Socijalnog savjeta, kao ni obrazloženje zašto rok za njeno održavanje nije ispoštovan, piše Gradski.me.

"Plan rasta treba da ubrza sprovođenje dogovorenih reformi"

Petak, 26.04.2024 | 07:04

Usvajanje Plana rasta za Zapadni Balkan ujedno je i posljednji korak ka uspostavljanju instrumenta vrijednog šest milijardi eura, koje će do 2027. biti na raspolaganju našem regionu. Koizvjestilac Karlo Resler za TVCG ističe da bi taj mehanizam trebalo da ubrza sprovođenje dogovorenih reformi po jasno definisanim kriterijumima.

Milović: Bićemo ponovo grad razvoja i pravih vrijednosti, pobijedićemo u Budvi

Četvrtak, 25.04.2024 | 22:06

Večeras je u Budvi predstavljena pobjednička izborna listu ,,Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović, koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima 26. maja.

Vrijeme sjutra: Promjenljivo oblačno uz ove temperature

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:56

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana ponegdje slaba kiša, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

SMUTI SA BOROVNICAMA: Povećava energiju i ubrzava metabolizam (RECEPT)

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:13

- Isprobajte recept za antiejdžing smuti sa borovnicama. Ova kombinacija sastojaka sjajno djeluje na organizam i tako pomaže da se olakša rad digestivnog trakta, poveća energija i ubrza metabolizam, kaže Tatjana Popović, health coach i nutricionista.

Pusić: Prije 2020. izgledalo da će Crna Gora do 2022. završiti proces ili biti članica EU

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:58

Deklarativno, crnogorska vlast je apsolutno na evropskom putu, no gledajuću političku istoriju partnera koji čine koaliciju na vlasti, sigurno ima određenih pitanja, ocijenila je u razgovoru za Televiziju E nekadašnja šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić.

Trik za kojim internet luduje: Evo šta je prirodna i jeftina zamjena za botoks

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:10

Na društvenim mrežama kruži novi trend za njegu kože – tvrdi se da korica od banane može da transformiše vaše lice i da djeluje poput prirodnog botoksa, prenosi blic.rs.

Nova pravila na dodjeli Oskara: Proširuje se broj nominovanih u jednoj kategoriji

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:56

Američka filmska akademija od 2025. godine uvodi nova pravila. Već sada se zna da će 2025. godine dodjela biti organizovana 2. marta. Nominacije će biti poznate 17. januara 2025. godine.

Mljekarima ne odgovara prodaja mlijeka za 40 centi

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:34

Članovi Udruženja prerađivača mlijeka Crne Gore i Udruženja farmera Crne Gore odbili su ponudu mljekare “Franco” iz Bosne i Hercegovine koja se ponudila da otkupi višak mlijeka po 40 centi po litru. Oni su o tome informisali resornog ministra Vladimira Jokovića, sa kojim će se ujutru sastati.

Vujović: Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom IBAR-u u junu

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:23

Završetak procesa usvajanja medijskih zakona doprinijeće pozitivnom mišljenju za dobijanje IBAR-a, čime će Crna Gora dodatno potvrditi svoju posvećenost EU integracijama i napretku u medijskim reformama. To je zaključeno na sastanku ministarke kulture i medija Tamare Vujović sa generalnim direktorom DG CONNECT, Robertom Violom, na kojem su razgovarali o reformi medijskih zakona u Crnoj Gori i napretku koji je postignut u tom procesu.

Nadal ekspresno "pregazio" tinejdžera i zakazao duel sa De Minorom

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:04

Španski teniser Rafael Nadal je uspio da savlada Darvina Blenča sa 2:0 u setovima i plasira se u drugo kolo Mastersa u Madridu.