Četvrtak, 21.07.2022 | 07:28
IZVOR: Kolektiv.me

FOTO: Odlična žurka u diskoteci Top Hill - DJ KRYDER napravio atmosferu za pamćenje

Sjajna žurka u diskoteci Top Hill!




Foto: Miloš Ćetković

Sionoć je na Top Hillu gostovao jedan od začetnika elektro i progresiv haouse iz Britanije DJ KRYDER, koji je iznenađujuće za sredinu nedjelje napravio odličnu žurku za strance i zabavu.

Foto: Miloš Ćetković

Čak je puštao 30 min duže od dogovorenog.

Večeras gostuje fenomenalni duo JALA BRAT I BUBA CORELLI, dok će u petak 22.07. gostovati BOBAN RAJOVIĆ.

Sve informacije o nastupima i dešavanjima možete pratiti na društvenim mrežama stranice Top Hill (Facebook, Instagram i sl), na mobilnoj aplikaciji Top Hill, kao i na zvaničnom sajtu: www.tophill.me.

FOTO GALERIJU SA NASTUPA POGLEDAJTE OVDJE

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Izabrani pobjednici Play@EXIT konkursa: Program festivala postao bogatiji za još 13 sjajnih bendova na 3 festivalske bine

Petak, 14.06.2024 | 14:55

Tradicionalnim konkursom za mlade autorske bendove i rastuće zvijezde muzičke scene, Play @ EXIT, koji organizuju kompanija Visa i EXIT festival birani su talentovani izvođači koji će svojim zvukom i energijom oplemeniti ovogodišnji program na Petrovaradinskoj tvrđavi. Pobjednici takmičenja, koje je ove godine imalo nezapamćeno interesovanje su lokalni bendovi Lu, Čuvari Stvari, Kruz Roudi, Inside Out, zatim zagrebački Ki Klop, kao i italijanski Dead Like Juliet.

Rodonačelnik trapa Gucci Mane predvodi hip-hop stranu EXIT festivala sa preko 50 svjetskih i regionalnih zvijezda!

Srijeda, 12.06.2024 | 14:41

EXIT je prošle godine glasno odjeknuo velikom proslavom pola vijeka hip hopa, zajedno sa njegovim utemeljivačima – sastavom Wu-Tang Clan, a ovog jula festival nastavlja njegovanje rima i bitova uz preko 50 predstavnika i predstavnica stare i nove škole nepokolebljivog žanra!

„Ljeto u Prijestonici“ počinje večeras - Posjetioce očekuje bogat program uz KONCERTE ovih muzičkih zvijezda

Utorak, 11.06.2024 | 13:14

Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu sa ponosom najavljuju početak manifestacije „Ljeto u Prijestonici“, koja će brojnim sadržajima za sve uzraste obogatiti ljetnje mjesece na Cetinju.

Na EXIT stižu Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Artbat, Sara Landry,... za vjerovatno najjači elektronski line up na svijetu ove godine

Četvrtak, 06.06.2024 | 14:28

Za nešto više od mjesec dana, EXIT festival biće centralno mjesto okupljanja all-star postave ujedinjene u jedan od najboljih elektronskih line up-a na svijetu ove godine!

Prljavo kazalište priredilo NEZABORAVNI rokenrol spektakl na Trgu od oružja (FOTO/VIDEO)

Nedjelja, 02.06.2024 | 10:36

Povodom početka ljetnje turističke sezone sinoć je u Kotoru održan koncert zagrebačkog rok sastava Prljavo Kazalište, prije njih nastupio je Ansambl Toć.

NEMA SAGLASNOSTI da Milović govori na sjednici Skupštine

Petak, 14.06.2024 | 16:13

Na današnjoj sjednici Kolegijuma predsjednika Skupštine Crne Gore rečeno je da po poslovniku nije moguće da se ministar pravde Andrej Milović obrati na zasjedanju Parlamenta kada se bude razgovaralo o predlogu za njegovu smjenu.

DPS Nikšić: Drašković ODGOVORAN za to što bazen mjesecima NE RADI

Petak, 14.06.2024 | 16:04

Olimpijski bazen u Nikšiću, umjesto da vrvi od posjetilaca i sportista, postao je poznat po tome što mjesecima čami prazan, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

Ljekar pokazao TRIK koji će vas BRZO opustiti bez tableta (VIDEO)

Petak, 14.06.2024 | 15:56

Problemi sa spavanjem nisu rijetki. 

UP: UHAPŠEN osumnjičeni za trgovinu ljudima u Podgorici

Petak, 14.06.2024 | 15:51

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica procesuirali su državljanina Kosova koji je osumnjičen da je svoje troje djece tjerao na prosjačenje, saopšteno je iz Uprave policije.

MCP: Knežević SVE DOKAZE protiv sveštenika što prije da DOSTAVI nadležnim organima

Petak, 14.06.2024 | 15:43

Pozivamo Milana Kneževića da sve one dokaze koje sakuplja protiv sveštenika što prije dostavi nadležnim organima da ih oni ispitaju, prije nego počne javno da sudi i presuđuje, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP).

MUP: Od sjutra privremena ZABRANA saobraćaja za teretna vozila - Evo i do KADA

Petak, 14.06.2024 | 15:38

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova podsjećaju da sjutra stupa na snagu privremena zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila, autobuse i kampere od 15. juna do 15. septembra

Žizel Bundšen RASKINULA sa dečkom: Za sve je KRIV Tom Brejdi?

Petak, 14.06.2024 | 15:30

Žizel Bundšen i njen dečko navodno su se rastali, a za sve je kriv Tom Brejdi.

Vuksanović: Zakon o dvojnom državljanstvu POGUBAN za Crnu Goru

Petak, 14.06.2024 | 15:19

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović ocijenio je da će pritisci na Crnu Goru biti sve veći, kako spolja tako i iznutra, da se što prije usvoji Zakon o dvojnom državljanstvu između Crne Gore i Srbije.

Injac: Realizovati aktivnosti koje doprinose osnaživanju gradova u BORBI protiv KLIMATSKIH PROMJENA

Petak, 14.06.2024 | 15:14

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac sastala se sa predstavnicima Generalnog direktorata Evropske komisije (EK) za istraživanje i inovacije i sa predstavnicima Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, u cilju razmatranja aktivnosti u okviru Misije 100 klimatski neutralnih i pametnih gradova do 2023. godine čiji je Podgorica član.

Brojna pitanja u centru pažnje - Održan Forum o građanskom društvu i EU integraciji „Jesmo li odustali“

Petak, 14.06.2024 | 15:14

Dvodnevni Forum o građanskom društvu i EU integraciji pod sloganom „Jesmo li odustali“, održan je 12. i 13. juna u hotelu „Voco“ u Podgorici.