Petak, 10.02.2023 | 13:30
IZVOR: Kolektiv.me

Poljubi me u Cineplexxu – Cineplexx te vodi u Pariz

Februar je mjesec ljubavi, a pored romantičnih priča na velikom platnu, bioskop Cineplexx Big Fashion donosi i romantične poklone za najkreativnije.




Foto:Cineplexx

Posjetite bioskop Cineplexx, uživajte u najboljim filmskim ostvarenjima na velikom platnu i učestvujte u februarskom nagradnom konkursu. Potrebno je da napišete poruku inspirisanu ljubavlju, potrudite se da budete kreativni i maštoviti, a bioskop će najljepšu poruku nagraditi putovanjem u Pariz za dvoje.

Nagradni konkurs traje u periodu od 10. do 28. februara, a uz poruku je potrebno da ostavite i svoj isječak od bioskopske karte, kao i ime i prezime i kontakt telefon ili mejl adresu.

Najkreativniji posjetioci imaće priliku da osvoje putovanje u Pariz za dvoje, kozmetičke vaučere i Cineplexx poklone.

Ovog februara na repertoaru će se naći: remasterizovana verzija jednog od najromantičnijih filmova ikada Titanik: 25 godina, zatim drama Čarobni Majk: Poslednji ples sa Čening Tejtumom i Selmom Hajek u glavnim ulogama, ljubavna romansa Šta ljubav ima sa tim koja govori o tome kako pronaći pravu ljubav u današnjem svijetu.

Ljubitelji Marvela mogu uživati u superherojskoj franšizi čijim trećim nastavkom započinje 5. faza Marvelovog filmskog univerzuma Antmen i Osa: Kvantumanija, a na repertoaru je i sjajna drama sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi Čovjek po imenu Oto.

Ne propustite priliku da se ušuškate u udobne sale bioskopa Cineplexx i uživate u ljubavnoj filmskoj atmosferi.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Martinović - Više od 2,2 miliona eura podrške za projekte u opštini Žabljak

Utorak, 18.06.2024 | 11:20

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera je za opštinu Žabljak podržalo projekte iz oblasti vodosnabdijevanja i upravljanja otpadom u ukupnom iznosu od preko 2,2 miliona eura, saopštio je resorni ministar Vladimir Martinović.

Ministarstvo odbrane: CG planiranim izdvajanjem za odbranu među 23 saveznice koje će premašiti 2 odsto BDP

Utorak, 18.06.2024 | 10:58

Crna Gora izdvajanjem 2,02 odsto bruto društvenog proizvoda (BDP), za budžet odbrane potvrđuje posvećenost 44. Vlade kredibilnom članstvu naše države u Alijansi, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Tom Hanks otkrio - Ovo je NAJBOLJI FILM koji je ikada pogledao

Utorak, 18.06.2024 | 10:20

Kao jedan od najslavnijih glumaca Holivuda, Tom Henks nema problema s pronalaženjem posla.

Ukusno i lagano za pripremu: LJETNJA MUSAKA je idealna za tropske dane

Utorak, 18.06.2024 | 10:14

Ljetnja musaka je savršen ručak, ali i večera. Lagana i ukusna - kombinacija koju svako želi po toplom vremenu.

Praznik muzike 21. jun uz Srđana Ivanovića i Modular u Njegoševom parku

Utorak, 18.06.2024 | 10:09

Povodom Praznika muzike, Kulturno - informativni centar "Budo Tomović'' organizuje koncertnu premijeru projekta Srđan Ivanović Modular, 21. juna u Njegoševom parku u 19:30, u saradnji sa Francuskim institutom i Ambasadom Francuske u Crnoj Gori.

"Jedan od najvoljenijih igrača..." Kevin Panter ODLAZI iz Partizana

Utorak, 18.06.2024 | 09:38

Košarkaš Kevin Panter više nije član Partizana.

Direktor TUI-ja u Crnoj Gori: Kada jednom dođete ovdje, jednostavno želite da se vratite

Utorak, 18.06.2024 | 08:52

Crna Gora ima mnogo potencijala da privuče veći broj turista iz Njemačke i uopšte Evropske unije, zaključak je sastanka predsjednika Vlade Milojka Spajića i predstavnika najveće svjetske turističke kompanije, njemačkog TUI-ija, koju je predvodio član Izvršnog odbora i direktor korporativnih i spoljnih poslova, Tomas Elerbek.

UCG - Na Pomorskom fakultetu Kotor 260 mjesta za upis

Utorak, 18.06.2024 | 08:46

Pomorski fakultet Kotor ove godine proslavlja 65 godina svog postojanja. Počeo je sa radom 1959. godine kao Viša pomorska škola, a danas predstavlja savremenu i modernizovanu obrazovnu instituciju koja po funkcionalnim kapacitetima zadovoljava sve standarde visokoškolskog obrazovanja. Uz to, budući da Pomorski fakultet Kotor obrazuje kadar za međunarodno tržište rada, odnosno za globalno pomorsko tržište, on je i međunarodno sertifikovana i priznata institucija za obrazovanje i obuke pomoraca, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore (UCG).

PROBLEMI za Francuza - Mbape mora na OPERACIJU

Utorak, 18.06.2024 | 08:12

Francuski fudbaler Kilijan Mbape moraće da bude podvrgnut operaciji nosa.

Gorivo od danas JEFTINIJE - Ovo su NOVE CIJENE

Utorak, 18.06.2024 | 07:03

Od danas, u Crnoj Gori su jeftinije sve vrste goriva.