Četvrtak, 03.08.2023 | 14:32
IZVOR: klix.ba

Šala s Margot Robi NALJUTILA gledaoce filma "Barbie" - "Ovo je NAJGORI trenutak u cijelom filmu"

Dok film "Barbie" ruši rekorde gledanosti i niže pozitivne kritike, gledaoci su izdvojili jednu rečenicu koja je označena kao "najgora" u filmu.




Foto: YouTube screenshot/ Warner Bros. Pictures

Blockbuster objavljen je ranije ovog mjeseca, a rediteljika Greta Gerving napisala je film zajedno sa svojim suprugom, rediteljem Noahom Baumbachom, dok su Margot Robi i Rajan Gosling igrali glavne uloge.

Film ima mnogo smiješnih trenutaka, od kojih mnogi uključuju Goslingovu izvedbu kao Kena, ali jedna šala koja uključuje Barbie ostavila loš utisak publike.

Dolazi kada Barbie ima egzistencijalnu krizu po povratku u Barbieland, gdje otkriva da su ga preuzeli Kenovi.

Dok je u kući "čudne" Barbie koju tumači Kate McKinnon, ona govori Gloriji koju tumači America Ferrera: "Nisam više lijepa. Nisam 'stereotipno Barbie' lijepa".

Ovdje se može čuti narator (Helen Mirren) kako kaže: "Napomena za kreatore filma: Margot Robbie je pogrešan odabir za ovu rečenicu".

Može se čuti  šala nije impresionirala mnoge, koji su inače uživali u filmu, ali svoje frustracije šalom izražavaju na društvenim mrežama.

"Zapravo sam to mrzila i to je učinilo scenu manje efektnom za mene", "Bukvalno najgori trenutak u filmu, užasno nesmiješan, samosvijest ne čini izbor boljim", "Ovo je bio jedini dio filma koji bih zapravo promijenio. Samo zato što je neko prekrasan ne znači da se ne može osjećati ružno", bili su neki od komentara.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

NE BACAJTE peteljke od paprika! Činite veliku GREŠKU, jako su korisne za domaćinstvo

Utorak, 30.04.2024 | 14:56

Da li znate da je dobro da sačuvate peteljke od paprika?

Kako da uskršnja JAJA NE PUCAJU tokom kuvanja? Pet savjeta koje treba imati u vidu prije farbanja

Utorak, 30.04.2024 | 15:09

Pratite ove savjete i neće morati da odbacite nijedno jaje prilikom kuvanja i farbanja za Uskrs.

Proljećni pazar od 7. MAJA na Trgu nezavisnosti - Evo kakav program očekuje posjetioce

Utorak, 30.04.2024 | 15:05

Podgorički pazar zauzima važno mjesto u kulturnom životu našeg grada, a proljećno izdanje ove manifestacije počeće 7.maja na Trgu nezavisnosti, gdje će sve do 21. maja biti upriličen raznovrstan kulturno-umjetnički program sa gastronomskom ponudom, saopšteno je iz Glavnog grada.

Milović: Ekstradicija REZULTAT rada i koordinacije između crnogorskih i britanskih organa

Utorak, 30.04.2024 | 15:01

Ministar pravde Andrej Milović u ime Ministarstva pravde izrazio je zadovoljstvo povodom ekstradicije optuženog predsjednika Atlas grupe, Duška Kneževića, kojeg Crna Gora potražuje radi vođenja više krivičnih postupaka.

Krivokapić i Abazović prijavili imovinu: Nešto uštedjeli, nešto naslijedili, a nešto dobili na poklon

Utorak, 30.04.2024 | 19:07

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine i vikendicu, pokazuju podaci o imovini koje je dostavio Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK).

Alkaras: Razmišljam o tituli, imam šansu da postanem legenda Madrida kao Nadal

Srijeda, 01.05.2024 | 14:10

Nakon trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom, Karlos Alkaras je istakao da je počeo da razmišlja o tituli u Madridu.

Registrovan ZEMLJOTRES kod Nikšića

Srijeda, 01.05.2024 | 13:47

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 1. maja 2024. godine, u 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 km sjeverno od Velimlja u Opštini Nikšić, saopšteno je iz Seizmološkog Zavoda Crne Gore.

MUP - Apel građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima

Srijeda, 01.05.2024 | 13:35

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima.

Uprava policije: Ciljanom potragom u Podgorici lišen slobode državljanin Republike Srbije

Srijeda, 01.05.2024 | 13:01

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Živković: Zajedno da nastavimo sa afirmacijom i poštovanjem radničkih prava

Srijeda, 01.05.2024 | 12:39

Svim građankama i građanima Crne Gore, u ime Demokratske partije socijalista i svoje lično, čestitam Međunarodni praznik rada - Prvi maj, sa željom da zajednički nastavimo sa daljom afirmacijom i poštovanjem radničkih prava, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

UP - Na jugu Crne Gore pojačane represivne aktivnosti prema operativno interesantnim licima

Srijeda, 01.05.2024 | 11:45

Službenici Uprave policije juče izvršili pretrese objekata koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa, kao i operativno interesantna i sa njima povezana lica, na nekoliko lokacija na teritoriji opština Bar, Ulcinj i Tivat, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Vučić najavio - Finale Lige Evrope 2028. u BEOGRADU

Srijeda, 01.05.2024 | 11:12

Beograd će za četiri godine biti domaćin velikog fudbalskog događaja, tako bar tvrdi predsjednik Srbije.

Kardiolozi otkrivaju: Na ovaj način možemo da IZRAČUNAMO rizik od bolesti srca

Srijeda, 01.05.2024 | 11:38

Kardiovaskularne bolesti vodeći su uzrok smrti u svijetu, a svake godine odnose oko 17,9 miliona života, prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO)

Za ove horoskopske znakove u maju počinje ČAROBNO RADOBLJE

Srijeda, 01.05.2024 | 11:06

Čarobno razdoblje za ove znakove započeće 1. maja i trajaće do kraja mjeseca. Evo kome će se sreća osmjehivati češće nego ostalima.

VIDEO: Princa Vilijama pitali kako je KEJT, ovako je odgovorio

Srijeda, 01.05.2024 | 10:37

Princ William bio je na svečanom otvorenju James Place Newcastlea, centra za prevenciju suicida, a tamo su ga okupljeni upitali za suprugu Kate Middleton.