Petak, 04.08.2023 | 11:13
IZVOR: novosti.magazin.rs

Najveći PRELJUBNICI po HOROSKPU: Skloni su nevjerstvu više od ostalih - Sa njima ne planirajte ništa ozbiljno

Tri znaka posebno su sklona flertu i zavođenju sa strane, čak i kada su zauzeti.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Vaga
Iako se Vage prije svega smatraju vrlo dragim i nježnim osobama, one su i velike kokete što samo po sebi zna biti problem kada su u vezi jer, naravno, druga strana nije oduševljena stalnim koketiranjem. Flert ne prestaje ni kada vage završe u stabilnoj vezi, a iako je najčešće bezopasan, ponekad ipak ode predaleko. Naime, Vage vole sve lijepo, a kada naiđu na drugo biće koje smatraju lijepim lako izgube kompas.

Blizanci
Blizanci su vrlo zahtjevni kada su u vezi, a ako im ne posvetite dovoljno pažnje, oni će je potražiti na drugom mjestu. Osim toga, ovo je znak koji voli zabavu, a u kategoriji zabave kod njih češće nego kod drugih završi i varanje. Osim toga, ako Blizancu postane dosadno u vezi, takođe je sklon varanju - osim ako ne skupi dovoljno hrabrosti za prekid.

Jarac
Kada se upuste u vezu, Jarčevi od te veze imaju velika očekivanja. Iz takvog odnosa žele dobiti što više - i sreću i podršku i stabilnost. Budući da nije lako u jednoj osobi pronaći sve što želimo, Jarčevi će se, umjesto na kompromis, često odlučiti na varanje, čak i ako to znači gubitak drage osobe.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Majka bi bila ponosna na sina: Zbog ove scene sa koncerta Bobana Rajovića plakalo je i nebo nad Podgoricom

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 14:14

Boban Rajović je uspio!

Česmovača nije dobra za biljke: Evo čime smijete, a čime nemojte nipošto zalivati cvijeće

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 13:48

Iako je posljednjih dana vrijeme šućmurasto, biljke uveliko rade u baštama i na terasama, a mi smo tu da im pomognemo da bujaju i cvketaju još više. Zato je važnu kakvom ih tečnošću zalivamo.

SLAVLJE U DOMU RAŽNATOVIĆA: Veljko se oglasio i poslao emotivnu poruku

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 13:32

Veljko i Bogdana danas imaju poseban razlog za slavlje

SAVJET ljekara - Evo koja hrana POZITIVNO UTIČE na zdravlje mozga

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 13:07

Održavanje kognitivnog zdravlja vrlo je važno, posebno kako starimo. Iako mnogi čimbenici doprinose zdravlju mozga, ishrana igra značajnu ulogu u poboljšanju kognitivnih funkcija i odgađanju kognitivnog pada.

RTNK: Partija Duška Markovića zvaće se Evropska reformska stranka

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 13:02

Bivši premijer Crne Gore Duško Marković uskoro će osnovati svoju partiju. Kako je Portalu RTNK nezvanično rečeno iz pouzdanih izvora Markovićeva partija će se zvati Evropska reformska stranka.

Joković: Što prije formirati vlast koja će obezbijediti nastavak dobrog razvoja Andrijevice

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 12:51

Od srca se zahvaljujem građanima Andrijevice koji su na jučerašnjim izborima pokazali visok stepen demokratije i svojim glasom potvrdili da lista ”SNP- Demokrate – odvažno, odlučno, odgovorno – Andrijevica” se pita garantuje sigurnost i prosperitet andrijevačkoj opštini, predsjednik SNP-a, Vladimir Joković. 

Trik za najhrskaviji krompir: Uz samo dva sastojka influenserka stvara kulinarsku magiju

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 12:45

Krompir je mnogima omiljena namirnica, a kako spremiti ukusan, hrskav večno je pitanje domaćica. Svako ima svoju tehniku, a gastro influenserka Marsija - "Little Spice Jar" na "TikToku" podijelila je svoje male savjete za savršen krompir.

"UDAĆU SE U CRNOM": Kaja Ostojić će uskoro ponovo stati na "ludi kamen" - otkrila detalje vjenčanja

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 12:27

Kaja Ostojić bila je vjerena nekoliko puta, a posljednji put bila je u braku sa svjetski poznatim DJ-jem Džunior Džekom.

Šta možete da uradite ako vas opsjedaju "šta-ako" misli?

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 12:16

Pretjerano razmišljanje o tome šta nam nosi budućnost kod mnogih ljudi izaziva zabrinutost: rast cijena, potencijalne nove pandemije, globalno zagrijavanje, međunarodni sukobi, ekonomska situacija, nestalnost radnog mjesta... Sve to u nama podstiče vrlo neprijatnu anticipacijsku tjeskobu, jer je budućnost suštinski sama po sebi neizvjesna.

Strijela, Rogan, Nor Nu, Ljetnja Kiša, Mojsije: Ovo su najneobičnija imena djece poznatih ličnosti

Ponedjeljak, 03.06.2024 | 11:59

Posljednjih godina među javnim ličnostima, kako domaćim, tako i stranim, vlada trend davanja neobičnih imena djeci.