Nedjelja, 08.10.2023 | 10:31
IZVOR: grand.nova.rs

Ove znake ZODIJAKA očekuje EMOTIVNI OBRT - Osvajaju srce i prsten do KRAJA GODINE

Vrijeme curi, ali ljubav ne čeka. Ova tri horoskopska znaka do kraja 2023. godine čeka vrtoglavi obrt na emotivnom planu.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

1. Ribe

Emotivne Ribe jedva čekaju priliku da se zaljube, a ona bi mogla da im zakuca na vrata već početkom oktobra.

Poznati kao najnježnije dušice horoskopa, ljubav će pronaći tako što će budućoj voljenoj osobi priskočiti u pomoć kad joj to bude najpotrebnije, a ona će joj na tome zahvaliti nekim znakom pažnje poput izlaska na večeru ili poklonom koji će Ribu brzo oduševiti. Neće biti potrebno dugo da među njima zaigraju varnice, a već krajem godine mogli bi da zaključe da su pronašli sve ono što su do sad tražili pa bi za vreme praznika mogle pasti i vjeridba.

2. Strijelac

Vatreni Strijelac će ljubav pronaći tokom jedne od svojih avantura, a iako će im njihova nemirna priroda ispočetka govoriti da pobjegnu glavom bez obzira, njihove emocije mogu biti toliko jake da će umjesto toga da strmoglaviti u odnos.

Zimske mjesece mogli bi da provedu netipično za njih, ušuškani u kućnoj atmosferi, no biće toliko zaljubljeni da neće ni primjetiti da su pomalo usporili. Dolaskom proljeća oduševiće se kad primijete da ih novi partner može, ne samo pratiti u njihovim avanturama, već će ih neprestano iznenađivati novim idejama tako da čak ni neuhvatljivom Strijelcu neće stići biti dosadno.

Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

3. Vaga

Neodlučne Vage će se zaljubiti do ušiju, no biće im potebno vrijeme da pomire vječnu borbu razuma i emocija i dozvole sebi da se upuste u novu ljubavnu priču. Druga strana mogla bi biti nestrpljiva u iščekivanju njihove odluke, no Vage neće dozvoliti da im se nameće pritisak, čak ni u ovoj situaciji.

Na kraju će popustiti i prepustiti se ljubavi, a zbog te odluke neće zažaliti. Kad se jednom predaju u naručje voljene osobe, niko neće biti romantičniji od njih te će partnera bombardovati izlivima ljubavi i slatkim iznenađenjima što će ga za Vagu vezati još više.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Rafa o Rolan Garosu: Frustriran sam, ali ne želim još da odlučim (VIDEO)

Subota, 11.05.2024 | 17:10

Rafael Nadal je doživio veoma težak poraz u drugom kolu Mastersa u Rimu.

Pekić: Građani Bara osjećaju i sve više će osjećati posljedice haotičnih aktivnosti vladajuće koalicije u Baru

Subota, 11.05.2024 | 16:59

Sujeta je slast za ego, a otrov za dušu. Dok sam čitao vaše sarkastično saopštenje pred očima su mi išle slike Maljevika, Možure, posječenih čempresa, Stare masline na umoru i ostalih simbola budvanizovanog Bara. Tek malo kasnije počeše da se ređaju i starije slike velikih kompanija kao što su jedinstvena Luka Bar, Primorka, Rumija trans, Izbor Bar itd. Građani Bara se ne sjećaju transparentnih javnih rasprava, tenderskih procedura, ekoloških studija ili studija izvodljivosti koje su dovele do ovih promašaja, ali osjećaju i sve više će osjećati posljedice haotičnih aktivnosti vladajuće koalicije, saopštio je u odgovoru na saopštenje barske vlasti predsjednik opštinskog odbora URA Bar Darko Pekić.  

NOVI HAOS NA EVROVIZIJI: Još tri zemlje se nisu pojavile tokom defilea zastava na generalnoj probi

Subota, 11.05.2024 | 16:41

Pogledajte koje zemlje su u pitanju

Mekdonalds uvodi jače obroke od PET dolara kako bi povratio kupce: "Potrošači vode računa o svakom centu"

Subota, 11.05.2024 | 16:24

Nova ponuda dolazi u trenutku kada potrošači sa niskim primanjima počinju da štede

Mikijelj sa Budvanima: Gradu su potrebni stabilnost i jedinstvo

Subota, 11.05.2024 | 16:11

Tim koalicije "Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad" Mladen Mikijelj organizovao je šetnju kroz grad kako bi u razgovoru sa sugrađanima razmotrili probleme koje treba rješavati.

VIDEO - Uskoro nova društvena mreža: "Vraćamo zabavna vremena bez oglasa i algoritama"

Subota, 11.05.2024 | 15:38

Nova društvena mreža koja cilja na mlađu populaciju, Nospace, počinje sa radom u junu ove godine.

Snižava krvni pritisak, čuva srce: Pijte samo čašu ovog napitka dnevno, značajno ćete smanjiti rizik

Subota, 11.05.2024 | 15:22

Naučna studije je pokazala da sok od ovog povrća ima blagotvorno dejstvo na organizam

Jokić: Igrali smo brže i pametnije

Subota, 11.05.2024 | 15:06

Najkorisniji igrač NBA lige Nikola Jokić rekao je za RTS nakon pobjede Denvera nad Minesotom da je njegov tim u trećoj utakmici plej-of serije pokazao mnogo bolju energiju i veću agresivnost, da je igrao brže i pametnije, bez mnogo izgubljenih lopti.

Milatović: Obrazovanje je osnovni preduslov za stvaranje društva jednakih šansi

Subota, 11.05.2024 | 14:55

Obrazovanje predstavlja najveći kapital i osnovni preduslov za stvaranje društva jednakih šansi u kome svaki pojedinac vrijedi onoliko koliko zna, poručio je predsjednik države Jakov Milatović na svečanosti povodom obilježavanja 180 godina organizovanog školstva u Komanima.

Dukaj: Cilj efikasna, profesionalna, odgovorna i transparentna javna uprava

Subota, 11.05.2024 | 14:49

Ministar javne uprave, Marash Dukaj govorio je danas na Kongresu Sindikata uprave i pravosuđa.