Subota, 18.11.2023 | 20:25
IZVOR: cdm.me

Popović: Razočarane smo igrom

Budućnost Bemax je razočarala u duelu protiv Bresta, a od starta je bilo evidentno da igračice nemaju stav i energiju koja je potrebna da se savlada favorizovani protivnik, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (34:21) u utakmici 8. kola EHF Lige šampiona.




Foto: YouTube screenshot/ CG Sport 

“Razočarane smo izdanjem u ovom meču, od prvog minuta je bilo evidentno da nemamo stav i energiju koja nam je potrebna. Nije bilo ni pobjedničkog mentaliteta koji smo pokazale u prvom meču u Brestu, a upravo je to neophodno ovom timu, jer ovom timu je u svakom meču potrebna energija i borbenost na najvećem mogućem nivou. Stvorila se loša energija i u prvom poluvremenu smo poklonile protivniku 10 golova iz naših grešaka. Teško je bilo da se vratimo u drugom poluvremenu, iako smo dobro krenule u nastavku, ali smo ponovo promašile neke zicere. Protivnik je to kažnjavao i došao do ubjedljive pobjede. Morale smo da odigramo bolje u napadu, a na kraju su nas tehničke greške i laki golovi rivala koštali ovog rezultata. Napad je bio nesiguran, pokušala sam sa dosta rotacije, ali nije nam išlo”, kazala je Popović.

Desni bek Tanja Ivanović bila je najefikasnija u našem timu sa šest golova.

“U prvom poluvremenu smo napravile veliki broj tehničkih grešaka i to nas je koštalo velikog minusa, koji nas je i odveo u ovako ubjedljiv poraz. Teško je bilo da stignemo zaostatk u drugom poluvremenu. Moramo mnogo više da radimo, da pokažemo veću borbenost i da budemo sigurnije u nastavku sezone”,  kazala je Ivanović.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

PREOKRET Rubljova za pobjedu i TITULU u Madridu

Nedjelja, 05.05.2024 | 21:42

Ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je Masters u Madridu.

MOĆNI svjetski brendovi - U utorak izložba luksuznih automobila ispred Starog grada u Budvi

Nedjelja, 05.05.2024 | 19:10

Luksuzni automobili...

Joanikije: Neka niko ne tuguje danas zbog grjehova

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:58

Vjernici pravoslavne vjeroispovjesti proslavljaju danas najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Vaskršnja liturgija održana je u hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici, a svetu arhijerejsku liturgiju sa vaskršnjim jutrenjem služio je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom.

Vremenska prognoza za ponedjeljak: Šta nas očekuje na početku sedmice?

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:56

Pretežno sunčano vrijeme nas očekuje u ponedjeljak, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

Ovo je najjeftinije ljetovalište u Italiji: Dugačka pješčana plaža, barovi i restorani...

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:47

Na sjeveroistočnoj obali Italije, sa pogledom na Jadransko more, nalazi se prelijepa venecijanska rivijera, koja je proglašena za "najjeftinije" odredište za paket aranžmane u Italiji 2024.  

Koliko vremena trebamo provoditi na telefonu svaki dan?

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:39

U današnjem digitalnom dobu, mobilni telefoni su postali neizostavan dio naših života. Od društvenih mreža do e-pošte, telefoni su postali naša glavna veza s vanjskim svijetom. Međutim, pitanje koje se sve češće postavlja jeste - koliko vremena trebamo provoditi svakodnevno koristeći telefon.

Planiran prihod Luke Kotor od 6,8 miliona eura

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:26

Luka Kotor je za ovu godinu planirala ukupan prihod od 6,8 miliona eura, što je u odnosu na prošlu godinu više 43 odsto, saopštila je predsjednica Odbora direktora te kompanije, Ljiljana Popović-Moškov.

Otkrivanje zvijezda: Istina, mitovi i značaj horoskopa

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:20

Zvijezde su oduvijek fascinirale ljudski um. Od drevnih civilizacija do modernog doba, ljudi su proučavali nebeska tijela u potrazi za odgovorima na pitanja o svojoj sudbini, ljubavi, karijeri i sreći. Jedan od najpopularnijih alata za ovu potragu je horoskop - astrološki sistem koji tvrdi da položaj zvijezda i planeta u trenutku našeg rođenja može uticati na naš karakter i životni put.

VIDEO - Nastup za pamćenje: Madona oborila REKORD pred DVA MILIONA oduševljenih fanova

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:02

"Madona je legenda i zaslužuje sve!"

Šavnik: Policija kontrolisala saobraćaj pa od tri osobe oduzela četiri lovačka karabina sa bojevom municijom

Nedjelja, 05.05.2024 | 13:44

Policija u Šavniku je juče prilikom kontrole saobraćaja kod tri osobe pronašla i oduzela četiri lovačka karabina sa bojevom municijom.