Četvrtak, 30.11.2023 | 14:29
IZVOR: Kolektiv.me

EXIT 2024 donosi dodatan festivalski dan i novo ime Glavne bine u čast Nikole Tesle!

EXIT festival upravo je objavio temu svog narednog izdanja pod nazivom STARSEEDS. Exitova Zvjezdana djeca iz preko 120 zemalja širom planete okupiće se na ljetnjem hodočašću na Petrovaradinskoj tvrđavi sljedeće godine! Predstojeće izdanje festivala biće poziv na buđenje i oslobađanje potencijala svih pojedinaca, u kojem će svako od nas imati priliku da dostigne svoju jedinstvenu svrhu, uz moto – Probudimo naše supermoći zajedno!




Foto: EXIT

Upravo pod ovim sloganom dogodiće se 24. po redu EXIT festival kojim će u čast našem i svjetskom najpoznatijem pronalazaču, futuristi i vizionaru, glavna bina dobiti novo ime – Tesla Universe! Naredno izdanje EXIT festivala biće održano od 11. do 14. jula 2024, dok će nulti dan, 10. jul, posebnim Starseeds Takeover performansom na pomenutoj Tesla Universe bini proslaviti rođendan Nikole Tesle – našeg najznačajnijeg pronalazača koji je ostavio neizbrisiv trag na svijet u kojem živimo danas.

Vjekovima unazad ljudska istorija iznjedrila je jedinstvene duše, vizionare i revolucionare sa misijom da promijene svijet na bolje bljeskom svoje unutrašnje svjetlosti. Ličnosti kao što su Leonardo Da Vinči, Mileva Marić, Martin Luter King, Frida Kalo, Mikelanđelo, Klara Cetkin, Ivo Andrić i mnogi pored njih otjelotvoruju suštinu kreacije, oni u sebi nose mudrost eona, i sjeme inspiracije koja rasplamsava maštu sanjara koji dolaze nakon njih. Podsjećaju nas da smo svi međusobno povezani, da smo dio kosmičke simfonije koja odjekuje širom univerzuma.

Živimo u vremenu kada svako od nas ima potencijal i mogućnost da dostigne izuzetnost i da udružen sa sebi sličnima podigne svijest cjelokupnog čovječanstva, kreirajući jedinstvo, mir i ljubav među ljudima. Upravo sa tim ciljem ponovo ćemo se okupiti na Tvrđavi, kako bismo snagom zajedništva probudili naše skrivene snage i sopstvene supermoći.

Nikola Tesla uvijek je stajao daleko ispred svog vremena, kao svetionik inovacije, čiji sjaj prevazilazi granice konvencionalne misli. U analima istorije, on je poštovan, ne samo kao pronalazač i naučnik, već i kao istinsko dijete zvijezda čiji uvidi i kreacije osvjetljavaju put ka budućnosti istkanoj harmonijom među ljudima. Visokofrekventna energija zajedništva na narednom izdanju EXIT festivala ostaviće neizbrisiv trag i napraviti iskorak u pravcu pozitivnih promjena, zbližavanja, iskrenosti i prisnosti, slaveći upravo Zvjezdanu djecu i svojevrsne vizionare, zbog čega će i glavna festivalska bina ponijeti ime Tesla Universe Stage, u čast naučniku koji je ostavio možda i najsvjetliji trag u istoriji.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Po zahtjevu SDT-a trajno ODUZETO ovo vozilo

Petak, 26.07.2024 | 13:27

Viši sud u Podgorici je po zahtjevu za trajno oduzimanje imovine Specijalnog državnog tužilaštva, od I.T., pravosnažno osuđenog za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, trajano oduzelo putničko vozilo „Porsche Cayene“, 3.0 Diesel.

Milović: Programom ES2 svi zaposleni od oktobra ostvaruju POVEĆANJE ZARADE

Petak, 26.07.2024 | 14:04

Program Evropa sad 2 je poreska reforma koja podrazumijeva dvije ključne komponente - smanjenje poreskog opterećenja na rad i povećanje minimalne i prosječne zarade u Crnoj Gori, poručila je savjetnica premijera za ekonomsku politiku Milena Milović.

EPCG - Željezara opet lije čelik

Petak, 26.07.2024 | 14:37

Proizvodni pogoni nikšićke Željezare, kćerke firme Elektroprivrede Crne Gore,  u narednih 50 godina poslovaće u okviru švajcarske kompanije 8B Capital S.A. iz Lugana za mjesečnu zakupninu od 31 hiljadu eura (bez PDV-a).

Patrijarh Porfirije sjutra stiže u Berane

Petak, 26.07.2024 | 14:49

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije sjutra veče će stići u Berane.

Janović o odlasku Milatovića i Spajića u Pariz: Nekada niste a sada NAVIJATE za Crnu Goru, barem NEKA KORIST od vaših putovanja

Petak, 26.07.2024 | 17:42

Poslanik DSP-a u Skupštini Crne Gore, Nikola Janović komentarisao je odlazak crnogorske delegacije, predsjednika države, Jakova Milatovića i premijera, Milojka Spajića na otvaranje Olimpijskih igara u Parizu.

Sjemenke su IZVOR ZDRAVLJA - Ove imaju najviše vitamina i minerala

Subota, 27.07.2024 | 11:15

Sjemenke su bogate hranljivim materijama, proteinima, masnim kiselinama, vlaknima, vitaminima i mineralima, a sadrže i antioksidante koji blagotvorno utiču na zdravlje.

Gojković - Hrvatska težak protivnik, moramo dotaći svoj MAKSIMUM

Subota, 27.07.2024 | 10:56

Crnogorski vaterpolisti sjutra će odigrati prvi meč na igrama u Parizu - protivnik na startu takmičenja biće Hrvatska.

ASTRO prognoza: Savršena SRODNA DUŠA za svaki horoskopski znak

Subota, 27.07.2024 | 10:41

Jeste li se ikad pitali šta vas astrologija može naučiti o vašoj idealnoj srodnoj duši? Analizirajući vaš znak Zodijaka možete dobiti puno bolju predstavu o tome s kim ćete biti najviše kompatibilni u ljubavi.

VIDEO: Neprevaziđen ukus - Pripremite sami DŽEM OD ŠLJIVA iz rerne

Subota, 27.07.2024 | 10:25

Kada pomislimo na zimnicu, ne možemo da ne osjetimo ukus džema pd šljiva, koji je kralj svih specijaliteta iz tegle. Svježe šljive u kojima uživamo ovih dana vrlo lako postaju specijalitet koji nas cijele zime sladi najljepšim ukusima.

VIDEO: Ovo je NAJSPORIJI MODEL u BMW M seriji, a evo koliko košta

Subota, 27.07.2024 | 09:54

Jedini specijalizovani model u performansama naklonjenoj M diviziji je XM koji se nameće ogromnom snagom, impresivnim gabaritima i ogromnom masom.

Šušić: Odbornici bliski Milatoviću glasanjem za skraćenje mandata već odabrali partnere

Subota, 27.07.2024 | 08:26

Nova srpska demokratija predstojećim izborima u Glavnom gradu mogla bi nastupiti u okviru koalicije “Za budućnost Podgorice”, kazao je Radiju Crne Gore šef odborničkog kluba te partije Mitar Šušić.

UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.07.2024 | 22:11

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštemo  je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Milatović: PONOSNI smo što se naši sportisti bore među NAJBOLJIMA na cijelom svijetu

Petak, 26.07.2024 | 22:04

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović istakao je povodom Olimpijskih igara da je zahvalan i ponosan što se naši sportisti, među najboljima na cijelom svijetu, bore za nove medalje.

Đurović: "Reakcija Hrvatske ČUDNA, mi Jasenovac NE MOŽEMO ZABORAVITI"

Petak, 26.07.2024 | 22:02

Čudna je reakcija Hrvatske u odnosu na najveći zločin i genocid u Jasenovcu, prokomentarisao je novi šef poslaničkog kluba NSD Dejan Đurović odluku zvaničnog Zagreba da tri političara iz Crne Gore proglasi nepoželjnim osobama u toj državi.

Ćećanović: Snažan vjetar učinio da se požar BRZO PROŠIRI, za sada nije blizu stambenih objekata

Petak, 26.07.2024 | 21:53

Požar koji je izbio u brdima između opština Cetinje i Podgorica, nastavio je da se širi a današnja akcija Službe zaštite i spašavanja, bila je neuspješna.