Srijeda, 06.12.2023 | 07:43
IZVOR: b92.net

Obradović: To je nešto između mene i mojih igrača, ne pada mi na pamet da to dijelim sa drugima

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je igračima poslije pobjede nad Monakom.




Foto: YouTube screenshot/BC Partizan TV, arhiva

Partizan je u Štark areni pobijedio posle produžetka 89:85 i sada ima skor 6-6 na tabeli Evrolige.

"Srećan što smo dobili još jednu utakmicu. Ista stvar kao prošle nedelje, čestitam igračima i našim navijačima", rekao je Željko Obradović.

Trener Partizana dobio je pitanje o pokušaju odbrane u finišu poslednje dionice, kada je Majk Džejms dao trojku.
 
"Utakmica traje 40 minuta i u nekim trenucima se zna šta treba da radimo. To je nešto između nas, mene i mojih igrača. Ne pada mi na pamet da to dijelim sa drugima. Molimo bih vas da me razumijete. Imamo sledeće utakmice ovdje, zašto bih ja davao informacije šta smo se mi dogovorili? To je između nas. Da ne bude da ne želim da komentarišem, ali smo imali dogovor tu i prethodnu odbranu i znamo kako ćemo i dogovaramo se u zavisnosti od situacije. Kada se vidi minutaža, kako sam vodio tim, dolazimo do toga da su neki igrači bili izuzetno opterećeni. Igramo novi meč u četvrtak, zato je važno da se ostali uključe i da daju doprinos protiv Milana. Sigurno je da smo radili na tome, insistiramo, svaki trening, svaki video, svaki tajm-aut ponavlja se da idu na skok i u napadu i odbrani. Ne samo ja, nego svi pomoćnici. Svaki pojedinačno i to je to", istakao je Obradović.

Koliko može da se poboljša tim?

"Ima trenutaka kada igramo pametno, imali smo praktično dobijenu utakmicu. U prvom poluvremenu smo imali najlošije napadačko izdanje ove godine. U drugom je bilo neuporedivo bolje. Mogu da kažem da nam u tom segmentu uigranosti fali Kaminski, ne znam kako će to da izgleda. Burno daje veliki doprinos, ne želim da ga opteretim dodatnim informacijama. To su stvari koje će biti mnogo bitne na meču protiv Milana".

Upitan je i o zvižducima na račun trenera Monaka Saše Obradovića.

"Znate moj stav od prvog trenutka. Stalno ponavljam da sam protiv bilo kakvog vrijeđanja. Činjenica da je toga bilo i ja se ne slažem s tim. Navijači nam daju veliku podršku, ali ih molim da se poštuje svaki čovjeka koji dođe u halu. Hvala im na podršci i atmosferi o kojoj svi pričaju. Vi to bolje znate, pratite mreže, sajtove...", zaključio je Obradović.

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
🏀🏀🏀
06.12.2023 12:49

Bravo Majstore .

1 0
Yes
06.12.2023 12:58

Lik No. 1

1 0

Osmi regionalni književni festival „LiTeritorija“ u KIC-u

Petak, 03.05.2024 | 09:17

Osmo izdanje LiTeritorije, regionalnog književnog festivala KIC-a „Budo Tomović“, održaće se od 7. do 9. maja 2024. godine.

Nezapamćena TRAGEDIJA - GODIŠNJICA masovnog ubistva u OŠ Vladislav Ribnikar

Petak, 03.05.2024 | 08:38

Na današnji dan prije godinu dana u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu trinaestogodišnji K. K. ubio je deset osoba – devetoro djece i čuvara škole. Ranjeno je nekoliko učenika i nastavnica istorije.

CGO: Svjetski dan slobode medija u Crnoj Gori se obilježava BEZ NAPRETKA u oblasti medija

Petak, 03.05.2024 | 08:35

Povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija, Centar za građansko obrazovanje (CGO) upućuje čestitke svim medijima i zaposlenima u medijima, uz žaljenje što umjesto sveobuhvatnog unaprijeđenja na polju medijskih sloboda konstatujemo loše stanje na svim nivoima u ovoj oblasti, kazao je asistent na programima u CGO Nikola Obradović.

Budućnost Voli digla glas protiv komesara za suđenje: Pakuj kofere!

Četvrtak, 02.05.2024 | 22:02

Košarkaški klub Budućnost Voli je digao glas u Admiralbet ABA ligi i tražio smjenu komesara za suđenje Srđana Dožaja.

Pavićević: Vlada mora biti rekonstruisana ove godine, Spajić će procijeniti kad

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:55

Potpredsjednik Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu Srđan Pavićević kazao je da očekuje rekonstrukciju Vlade, jer je to dogovoreno i potpisano, ali da se još ne zna da li će to biti urađeno u jednoj ili u više faza.

Crna Gora - Građani grabe da uvezu automobile koja evropska tržista neće

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:40

Podaci MUP-a pokazuju da svaki treći građanin u Crnoj Gori ima automobil i da je prosječna starost registrovanih vozila 17 godina. Tako je Vlada odlučila da obnovi vozni park u državi i od prvog jula zabrani uvoz vozila starijih od 15 godina. Zato građani grabe da ovih dana uvezu automobile koja evropska tržista neće.

Popović: Sloboda medija ključni uslov napretka Crne Gore ka EU

Četvrtak, 02.05.2024 | 21:19

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović uputila je čestitku povodom Međunarodnog dana slobode medija koji se obilježava 3. maja.

Borovinić Bojović: Na čelo Vlade Srbije došao čovjek porijeklom iz naših krajeva

Četvrtak, 02.05.2024 | 20:37

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović čestitala je Milošu Vučeviću izbor na funkciju predsjednika Vlade Srbije.

Kneževićev advokat: Prvi cilj da se brani sa slobode, obavijestili smo i Evropski sud i UN

Četvrtak, 02.05.2024 | 20:13

Advokat predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, Tobi Kedman poručio je danas da je prvi cilj tog advokatskog tima da se Knežević brani sa slobode.

Bajčetić: Aerodrom u Golubovcima ove godine imaće rekordan promet i vezu sa 45 destinacija

Četvrtak, 02.05.2024 | 20:03

Podgorički aerodrom ove godine imaće rekordan promet i povezanost sa čak 45 destinacija, saopštili su za Gradsku iz Aerodroma Crne Gore. Napominju da sezonskih radnika ima dovoljno, a građane pozivaju na strpljenje zbog gužvi koje će uslijediti u ljetnjoj sezoni zbog povećanog broja letova i, kako kažu, skromnih kapaciteta terminalne zgrade. Kada je riječ o tivatskom aerodromu, iz ACG poručuju da su popravili krov i sistem za klimatizaciju.