Srijeda, 31.01.2024 | 14:56
IZVOR: krstarica

Savršeni čokoladni kolač od samo dva sastojka po receptu slavnog kuvara, mekan i preukusan (VIDEO)

Slavni kuvar Rob Nikson nedavno je na društvenim mrežama, gdje je veoma popularan i gdje ga prate milioni, podijelio recept za super brzi i veoma ukusan čokoladni kolač za koji vam trebaju samo dva sastojka.




Foto: nickoskitchen, TikTok screenshot

Nikson, koji ima i sopstveni kulinarski šou na svim važnijim socijalnim platformama, usavršio se za pripremu domaćih verzija brojnih prepoznatljivih specijaliteta fast food-a, a to ga je i proslavilo.

Sada je na Tik Toku objavio snimak pripreme sočnog čokoladnog kolača, koji je ubrzo postao viralan, jer je ultra lak i jeftin, i sastojke za isti mnogi već imaju kod kuće.

Sve što vam treba jeste 8 jaja i 250 grama omekšalog čokoladnog krema.

A evo kako izgleda proces pripreme:

Zagrijte rernu na 180 stepeni.

Izmutite jaja na najvećoj brzini tačno osam minuta. Potom ovoj smjesi polako počnite da dodajete čokoladni krem, jednu po jednu kašiku, miksajući sve na najmanjoj brzini.

Umućeno tijesto izlijte u kalup i pecite oko 40 minuta na 180 stepeni. Unutrašnjost kolača bi trebalo da ima vlažnu i laganu teksturu, a da opet izgleda puno. Ukrasite po želji čokoladom ili svježim voćem.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Ostali su vam ostaci hrane od Vaskrsa? Pripremite od toga PICU

Četvrtak, 09.05.2024 | 09:48

Vaskrs je došao i prošao, ali ostala vam je tona hrane! Već posle nekoliko dana pripremljene đakonije više nisu svježe, nasiječen sir i suhomesnato počinje da se suši i mijenja teksturu, dok se povrće sparušalo. A ukućani su već presiti svega i ne mogu više da jedu jedno te isto.

Stručnjaci UPOZORAVAJU - Ovaj kuhinjski predmet koji svi koristimo može izazvati OZBILJNE INFEKCIJE

Srijeda, 08.05.2024 | 21:17

Upozorenje se odnosi na sunđere i krpe za suđe koje se često ostavljaju na sudoperu i budu zaboravljene dok ne počnu smrdjeti.

Biće bujne i cvjetaće dugo: Kada kupujete muškatle dobro obratite pažnju na ovih pet stvari

Srijeda, 08.05.2024 | 14:41

Stručnjaci iz inicijative Pelargonium for Europe (PfE) znaju na šta treba obratiti najviše pažnje pri kupovini muškatli.

Sjajan trik: Crna odjeća vam nikad neće izblijedeti ako ovo primijenite

Srijeda, 08.05.2024 | 10:40

Sigurno su vam omiljene tamne farmerke poslije dva pranja postale "iznošene"? Evo kako da izgledaju kao kada ste ih kupili.

Brzi ručak: Pripremite BROKOLI ČORBICU za postpraznični detoks

Srijeda, 08.05.2024 | 10:23

Nakon što ste prethodnih dana uglavnom hranili obilno, u duhu praznika, vrijeme je da se vratite standardnoj rutini i da malo pripazite, i na kalorije i na masti. Ovaj recept je savršen za početak postprazničnog menija, koji će vas spasti bolova u stomaku, nadutosti i mučnine.

DNP o NAJAVI da će Crna Gora GLASATI za rezoluciju o Srebrenici: Dovedena u pitanje PODRŠKA Spajićevoj Vladi

Četvrtak, 09.05.2024 | 16:02

Nepostojanje ekonomskog programa Evropa sad 2, indolentan, nestručan i vrlo sumnjiv i skandalozan način ponašanja i rada jednog broja ministara, ali i današnja podrška Rezoluciji o Srebrenici, doveli u pitanje našu dalju podršku njegovoj Vladi, saopšteno je iz Demokratske narodne partije DNP.

"Katnićevo hapšenje bezobzirna osveta koja urušava GRAĐANSKI MIR"

Četvrtak, 09.05.2024 | 15:57

U organizaciji grupe građana danas je ispred ugrade Specijalnog državnog tužilaštva u Podgorici održan protest “Milivoje Katnić – presuda bez optužnice i bez suda” i “Smrt fašizmu – život Milivoju Katniću”.

Ova muška i ženska imena NAJPOPULARNIJA su u Evropi

Četvrtak, 09.05.2024 | 15:48

Euronews Culture objavio je  listu  najčešćih imena u 30 evropskih zemalja.

Kris Džener OTKRILA da ima tumor

Četvrtak, 09.05.2024 | 15:27

Kris Džener, majka i menadžerka sestara Kardašijan, saopštila je da boluje od tumora.

"Bilo mi je jako TEŠKO da...": Dragana Mirković nikad iskrenije o bolnom periodu nakon RASKIDA

Četvrtak, 09.05.2024 | 15:20

Nije lako biti poznat.

Mandić: Predložićemo REZOLUCIJU o Jasenovcu

Četvrtak, 09.05.2024 | 15:12

Predsjednik parlamenta Andrija Mandić rekao je da će savez "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG) predložiti Rezoluciju o Jasenovcu.

Žakelj: Učinićemo sve da IZNENADIMO Partizan

Četvrtak, 09.05.2024 | 15:06

Košarkaši Budućnost Volija srušili su u utorak Partizan (74:73) i u polufinalu Admiralbet ABA lige izjednačili na 1:1, pa će se sve rješavati u majstorici u Beogradu.

Danilovgrad: Policija PRONAŠLA bombu, UHAPŠENA jedna osoba

Četvrtak, 09.05.2024 | 15:02

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, postupajući po operativnim informacijama, izvršili pretres stana, drugih prostorija koje koristi, kao i vozila V.P. (47) u mjestu Glavica u Danilovgradu, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

ISTRAŽIVANJE - Naučnici otkrili NOVU FUNKCIJU malog mozga

Četvrtak, 09.05.2024 | 14:57

Iako mali mozak (lat. cerebellum) čini samo 10 odsto od ukupne mase mozga, više od tri četvrtine moždanih neurona je spakovano unutar njega.

Ambasada Francuske i kompanija Voli - Privredna saradnja i poštovanje tradicije

Četvrtak, 09.05.2024 | 14:32

U organizaciji Ambasade Francuske u Crnoj Gori i kompanije Voli, održana je prezentacija autentičnih francuskih proizvoda i predstavljanje umijeća življenja na francuski način. Ovaj događaj je dio projekta Goût de France, posvećenog izvrsnosti francuske kuhinje i njenih prehrambenih proizvoda.