Petak, 01.03.2024 | 08:30
IZVOR: kolektiv.me

Stigao je SUPER HELIKOPTER: Preuzmi kontrolu i poleti do NEBESKIH DOBITAKA!

Meridian sa ponosom predstavlja Super Heli! Postani pilot i poleti do vanserijskih dobitaka.




Foto: Meridian

Meridian ponosno predstavlja najnovije izdanje koje ekskluzivno možete isprobati SADA! Provajder Expanse Studios je kreirao SUPER HELI, a vaš zadatak je da preuzmete kontrolu nad njim!

Dokle god se SUPER HELIKOPTER nalazi u slobodnom letu imaćete šansu da ostvarite vanserijske dobitke. Nekoliko trenutaka leta na otvorenom nebu možda baš vas pretvori u MILIONERA!

Grafika igre je fantastična i ostavlja sve konkurentske igre daleko ispod nje. Isplatni potencijal je veći nego što možete i da zamislite.

Vaš zadatak je veoma jasan. Potrebno je samo da rezervišete isplatu prije nego što helikopter napusti platformu na kojoj se odvija let.

Što bude duže trajao helikopterov let povećava se i vaša šansa da dođete do ASTRONOMSKIH DOBITAKA.

S toga, vrijeme je da zabava počne! Zauzmite svoju poziciju u helikopteru sreće i POLETITE DO VELIČANSTVENE ZABAVE!

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ristić: Predsezona u Kotoru obara rekorde

Subota, 18.05.2024 | 15:55

Povodom proslave Dana nezavisnosti, u Kotoru će, na Trgu od Oružja, nastupiti jedan od omiljenih muzičara s ovih prostora – Petar Grašo, najavio je za Mediabiro direktor TO Kotor Jovan Ristić. Posjetioce će te večeri, kako je istakao, zabavljati i popularna kotorska grupa – Who See.

Knežević: Nakon prijateljskog ubjeđivanja sa Spajićem, poslanici PES-a potpisali rezoluciju o genocidu u Jasenovcu

Subota, 18.05.2024 | 15:20

Parlamentarna većina, bez poslanika albanskih stranaka, sinoć je uputila skupštini predlog rezolucije o osudi genocida u Jasenovcu. Kako je došlo do podrške poslanika PES-a tom dokumentu koji prijeti da izazove tenzije u odnosima sa Hrvatskom, za TV Prva govorio je jutros lider DNP-a Milan Knežević 

Piksi skratio spisak za EP na 35 igrača

Subota, 18.05.2024 | 15:04

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković objavio je skraćeni, ali i dalje širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

SIN Siniše Mihajlovića postao POMOĆNI TRENER u mlađim kategorijama BOLONJE

Subota, 18.05.2024 | 14:48

Miroslav Mihajlović, sin proslavljenog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, pridružuje se klubu Bologna kao trener, prema pisanjima lista "Korijere delo sport".

Ostaje u "kraljevskom klubu" - MODRIĆ i naredne sezone u Real Madridu

Subota, 18.05.2024 | 14:35

Luka Modrić produžio je ugovor na još godinu sa Ral Madridom. Hrvatski fudbalski virtuoz, predsjednik Reala Florentino Peres i sjajni njemački vezista Toni Kros, održali su sastanak na kojem je Modrić prihvatio uslove novog ugovora.

DPS Nikšić: Kovačević ni sebe ne može da ubijedi u to da lokalna vlast u Nikšiću radi, a kamoli građane

Subota, 18.05.2024 | 14:24

Sinoć je u okviru emisije “Perspektiva” lokalnog javnog emitera RTV Nikšić gostovao predsjednik Opštine Nikšić. Da ne prepoznasmo lik, po odgovorima ne bismo znali da je to Marko Kovačević, predsjednik Opštine Nikšić. Bez one početne energije, elana i entuzijazma, pokušao je ubijediti građane kako lokalna vlast radi, a sve nam se čini da ni sebe nije ubijedio u to, saopšteno je iz DPS Nikšić.

Stručnjaci otkrivaju - Zbog čega osjećamo još veću GLAD nakon što pojedemo PROTEINSKI PLOČICU?

Subota, 18.05.2024 | 14:15

Reklamiraju se kao obrok u pokretu, a neki su čak označeni kao „dokazano da pomažu u suzbijanju apetita“. Ali mnogi tvrde da se osjećaju gladnije nakon što pojedu proteinsku pločicu. Zašto?

Podnijeta krivična prijava: Osumnjičen da je ukrao 200 EURA iz crkve u Plavu

Subota, 18.05.2024 | 13:53

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, Odjeljenja bezbjednosti Plav, rasvijetlili su krivično djelo krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Ovo možda niste znali - Evo zbog čega je dobro da u dvorištu uvijek ostavite KAŠIKU ŠEĆERA

Subota, 18.05.2024 | 13:28

Čim napolju postane toplo, pokušajte da se navikavate da ostavljate kašiku šećera u svom dvorištu ili na balkonu. Ova jednostavna akcija može izgledati besmislena na prvi pogled, ali ima potencijal da spasi ljude od gladi!

Nikolić: Rezolucija Aleksandra Vučića za zaustavljanje Crne Gore na evropskom putu

Subota, 18.05.2024 | 13:08

Rezolucija o genocidu u Jasenovcu koju Republika Srbija nije pristala da usvoji 2021, podmetnuta je Crnoj Gori preko političke posluge Aleksandra Vučića tri godine kasnije, samo da bi se spriječilo da Crna Gora dobije IBAR, što je prvi uslov za ubrzanje našeg puta prema EU. Vjerujemo da je ovaj scenario i osmišljen da bi se izvjesno onemogućio evropski konsenzus oko daljeg evropskog puta naše zemlje, a vlada premijera Milojka Spajića bez digniteta i autonomije, pristala je na tu podvalu, saopštio je šef Kluba poslanika DPS-a Andrija Nikolić.