Nedjelja, 28.04.2024 | 08:50
IZVOR: kolektiv.me

Minhen te ZOVE – EVO kako da obezbijediš KARTU za EURO 2024!

Uzbudljivo sportsko ljeto otvoriće Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Nakon što su Njemci 2006. godine organizovali jedno od najboljih Svjetskih prvenstava u fudbalu sa nestpljenjem čekamo 14. jun kada će se lopta “ljubav prema fudbalu” zakotrljati na “Alijanc areni”.




Foto: Meridianbet

Crna Gora nažalost nije uspjela da se domogne plasmana među najbolje 24 fudbalske selekcije jer je u konkurenciji Srbije i Mađarske kvalifikacije završila na trećem mjestu, ali to ne znači da su vrata Evropskog prvenstva za naše državljane zatvorena!

Naprotiv, ukoliko želiš nezaboravno iskustvo i put na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, Meridianbet ti može biti od velike pomoći!

Za početak, sve što je potrebno da uradiš je da se registruješ na meridianbet.me sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikuješ svoj nalog, a samim tim čeka te i sjajan bonus dobrodošlice od 50 eura!

A, onda… spremi kofere, jer u Meridianu ćeš uskoro imati priliku da POTPUNO BESPLATNO obezbijediš mjesto na jednom od najljepših stadiona u Evropi!

Biće ovo prvi put da Srbija kao samostalna država nastupa na prvenstvu Evrope. “Orlovi” se nalaze u atraktivnoj grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, a odlučujući duel za plasman u nokaut fazu mogli bi da igraju 25. juna na “Alijanc areni” protiv Skandinavaca.

Šampion Evrope iz 1992. godine biće posljednji rival Srbiji u grupnoj fazi, a utakmica protiv Eriksena i ekipe garantuje spektakl!

Ukoliko i ti želiš da budeš dio ovog nezaboravnog događaja, već danas zaprati Meridianbet na društvenim mrežama i budi u toku sa najnovijim informacijama - uskoro te očekuje veliko iznenađenje!

PR objava

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

ANKETA: Da li OČEKUJETE da će do kraja godine PROSJEČNA ZARADA u Crnoj Gori biti 1.000 EURA?

Petak, 10.05.2024 | 15:51

Premijer Crne Gore  Milojko Spajić tokom nedavnog premijerskog sata najavio da će do kraja godine prosječna plata u našoj zemlji biti 1.000 eura.

Princ Vilijam OTKRIO detalje o ZDRAVLJU Kejt Midlton

Petak, 10.05.2024 | 17:22

Princ Vilijam je jutros kupovao slatkiše za suprugu i djecu.

"Plavi" pali u posljednjoj četvrtini - Budućnost ostala BEZ FINALA

Petak, 10.05.2024 | 18:47

Kraj utakmice - Budućnost je poražena od Partizana 100:86, aktuelni šampion ide u finale gdje ga čeka Crvena zvezda.

Jelena Perović OSUMNJIČENA da je oštetila budžet za preko 100 HILJADA EURA

Petak, 10.05.2024 | 16:47

Specijalno državno tužilaštvo je, nakon ocjene dokaza prikupljenih u izviđaju i saslušanja okrivljene, 7. maja ove godine, donijelo naredbu u sprovođenju istrage protiv direktorice Agencije za sprječavanje korupcije Jelene Perović za produženo krivično djelo zloupotreba službenog položaja, kojim je okrivljena, u periodu od avgusta 2020. do marta 2024. godine, sebi i drugima pribavila imovinsku korist a budžetu Crne Gore nanijela štetu u ukupnom iznosu od najmanje 100.000 eura, saopštio je držvani tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Kedman: Postoji OPASNOST za ličnu bezbjednost Duška Kneževića

Petak, 10.05.2024 | 16:15

Advokat predsjednika Atlas grupe, Tobi Kedman, ponovio je veliko strahovanje za bezbjednost Duška Kneževića ali i zbog uslova u kojima boravi u pritvoru.

VIDEO - Uskoro nova društvena mreža: "Vraćamo zabavna vremena bez oglasa i algoritama"

Subota, 11.05.2024 | 15:38

Nova društvena mreža koja cilja na mlađu populaciju, Nospace, počinje sa radom u junu ove godine.

Snižava krvni pritisak, čuva srce: Pijte samo čašu ovog napitka dnevno, značajno ćete smanjiti rizik

Subota, 11.05.2024 | 15:22

Naučna studije je pokazala da sok od ovog povrća ima blagotvorno dejstvo na organizam

Jokić: Igrali smo brže i pametnije

Subota, 11.05.2024 | 15:06

Najkorisniji igrač NBA lige Nikola Jokić rekao je za RTS nakon pobjede Denvera nad Minesotom da je njegov tim u trećoj utakmici plej-of serije pokazao mnogo bolju energiju i veću agresivnost, da je igrao brže i pametnije, bez mnogo izgubljenih lopti.

Milatović: Obrazovanje je osnovni preduslov za stvaranje društva jednakih šansi

Subota, 11.05.2024 | 14:55

Obrazovanje predstavlja najveći kapital i osnovni preduslov za stvaranje društva jednakih šansi u kome svaki pojedinac vrijedi onoliko koliko zna, poručio je predsjednik države Jakov Milatović na svečanosti povodom obilježavanja 180 godina organizovanog školstva u Komanima.

Dukaj: Cilj efikasna, profesionalna, odgovorna i transparentna javna uprava

Subota, 11.05.2024 | 14:49

Ministar javne uprave, Marash Dukaj govorio je danas na Kongresu Sindikata uprave i pravosuđa.

Abazović - Optimističan sam za Zapadni Balkan jer politika pomirenja nema alternativu

Subota, 11.05.2024 | 14:35

Predsjednik Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović održao je predavanje na Bokoni univerzitetu u Milanu, najbolje rangiranoj visokoškolskoj ustanovi u Italiji i jednom od najboljih u svijetu.

Radulović - Obistinilo se ono na šta već dugo KK “Budućnost VOLI” upozorava

Subota, 11.05.2024 | 14:15

Nakon majstorice polufinala plej-ofa ABA lige i poraza od Partizana u Areni u Beogradu, direktor KK Budućnost Voli Slavko Radulović uputio je dopis članovima Skupštine regionalnog takmičenja.

VIDEO: Đoković NASMIJAO SVE - Sa KACIGOM NA GLAVI dijelio autograme navijačima

Subota, 11.05.2024 | 13:33

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, danas se pojavio na treningu, i nasmijao sve.

FINALE ABA lige: Crvena Zvezda - Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Subota, 11.05.2024 | 12:51

Dvorana Aleksandar Nikolić, kapaciteta 7000 mjesta, biće poprište prve dvije utakmice finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

Oboren rekord - NAJTOPLIJI APRIL od kada se vrše mjerenja

Subota, 11.05.2024 | 12:31

Kao što smo se prethodnih mjeseci već navikli, i april je oborio rekord i postao najtopliji april od kada se vodi evidencija. Bio je to jedanaesti mjesec zaredom rekordnih temperatura kopna i trinaesti sa najvišom temperaturom mora.