Nedjelja, 05.02.2023 | 11:30
IZVOR: telegraf.rs

FOTO: Ljubav KAO IZ BAJKE - Gudelj EMOTIVNOM objavom POKAZAO koliko voli Anastasiju Ražnatović

Oni svaki slobodan trenutak provode zajedno, a sada je Gudelj podijelio i njihovu zajedničku fotografiju. 




Foto: YouTube screenshot/AmiGShow; Fudbalski savez Srbije/YouTube screenshot; (kolaž)

Fudbaler Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uživaju u ljubavi već neko vrijeme, a svoju vezu ne kriju od očiju javnosti.

Naime, Nemanja i Anastasija su nerazdvojni, te svaki slobodan trenutak provode zajedno, a sada je Gudelj podijelio i njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: Instagram screenshot/ nemanjagudelj 

Nasmijani, srećni i zagrljani pozirali su ispred kamere, a na njihovim licima se i te kako moglo vidjeti koliko uživaju u ljubavi.

Pjevačica je nosila kaput zelene boje, dok su torbica i kačket bili u roze boji, ali detalj koji je najbolje iznijela jeste osmeh koji pokazuje koliko je trenutno srećna i zadovoljna.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Ceto
05.02.2023 20:43

Ne kapiram,cemu ovoliko mediskog prostora ovakvim personama......Ona najgora pjevacica ikad o njegovoj fudbalerskoj karijeri da ne pricam.....

8 1
QQ
06.02.2023 10:46

Kada se dvoje volu , onda se volu , bre.

0 0

OSTALE VIJESTI

Seka Sablić: Strašno je što smo posvađani sa svim susedima;

Petak, 26.04.2024 | 08:37

Zamračili su sve zvijezde koje su u kulturi postojale, oni su zamračili Čkalju, Miću Orlovića, Milenu Dravić. Milena je mislila da je na crnim listima. Kao rez je bio kada su počeli da forsiraju turbo folk. Kultura ne postoji, ona je na koljenima, ali pozorišta su, ipak, puna i mi sa zadovoljstvom igramo te predstave, opisala je današnje stanje u kulturi i društvu u Srbiji u emisiji “360 stepeni” čuvena glumica Jelisaveta Seka Sablić, piše N1.

VIDEO: "RUJNA ZORA" u izvođenju kakvo još niste čuli - Makedonac BRILJIRAO na velikoj sceni

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:06

Emisija "Zvezde Granda" iz sedmice u sedmicu donosi sjajne nastupe takmičara, a ovog puta, jedan se posebno izdvojio.

Poznata rediteljka o BRAKU sa 33 MLAĐIM GLUMCEM - "Ne shvatam FASCINACIJU našom razlikom u godinama"

Četvrtak, 25.04.2024 | 13:48

Britanska rediteljika Sam Tejlor Džonson (57) kaže da je  učudi što ljudi toliko komentirišu razliku u godinama između nje i supruga Aarona Tejlora J Džonsona (33), koji bi trebao biti novi Džejms Bond . Par se vjenčao još 2012. nakon tri godine veze, a s komentarima na račun godina suočavaju se od samog početka.

Haris Džinović OTKRIO da li je spreman za NOVU ŽENU - "Mora da bude NORMALNA"

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:12

Nakon brojnih izjava koje je dao o razvodu i, sada bivšoj supruzi Melini, pjevač Haris Džinović je odgovorio na pitanje "da li je spreman za novu ljubav?"

"NE BRINEM, više razmišljam kako da mu POMOGNEM" - Prvo OGLAŠAVANJE supruge Nikole Rokvića

Četvrtak, 25.04.2024 | 09:19

Pjevača su obučavali veoma stručni ljudi. 

Seka Sablić: Strašno je što smo posvađani sa svim susedima;

Petak, 26.04.2024 | 08:37

Zamračili su sve zvijezde koje su u kulturi postojale, oni su zamračili Čkalju, Miću Orlovića, Milenu Dravić. Milena je mislila da je na crnim listima. Kao rez je bio kada su počeli da forsiraju turbo folk. Kultura ne postoji, ona je na koljenima, ali pozorišta su, ipak, puna i mi sa zadovoljstvom igramo te predstave, opisala je današnje stanje u kulturi i društvu u Srbiji u emisiji “360 stepeni” čuvena glumica Jelisaveta Seka Sablić, piše N1.

"Izgradnja mostova sa njemačkom privredom velika šansa za razvoj"

Petak, 26.04.2024 | 08:32

Vlada Crne Gore želi da privuče kredibilne investitore iz partnerskih zemalja, a otvaranje predstavništva Saveznog udruženja za ekonomski razvoj i vanjsku trgovinu (BWA) iz Njemačke, pomoći će u izgradnji mostova sa njemačkom privredom, saopšteno je iz kabineta Spajića.

Od muža trpjela nasilje 13 godina: Porodica i prijatelji okrenuli leđa

Petak, 26.04.2024 | 08:26

"Trpjela sam nasilje 13 godina dok nisam shvatila da gubim volju za životom", tako opisuje svoju svakodnevnicu sagovornica emisije "Mreža" koja je sada pod okrivljem Sigurne ženske kuće, nakon što je pobjegla od supruga nasilnika. 

Osnovni sud - Šestorici službenika Uprave policije određena mjera nadzora - zabrana napuštanja stana

Petak, 26.04.2024 | 08:24

Službenicima Uprave policije J.N, Ž.I, M.D, B.I, D.E, R.V određena je mjera nadzora zabrana napuštanja stana, saopšteno je iz podgoričkog Osnovnog suda.

"Plan rasta treba da ubrza sprovođenje dogovorenih reformi"

Petak, 26.04.2024 | 07:04

Usvajanje Plana rasta za Zapadni Balkan ujedno je i posljednji korak ka uspostavljanju instrumenta vrijednog šest milijardi eura, koje će do 2027. biti na raspolaganju našem regionu. Koizvjestilac Karlo Resler za TVCG ističe da bi taj mehanizam trebalo da ubrza sprovođenje dogovorenih reformi po jasno definisanim kriterijumima.

Milović: Bićemo ponovo grad razvoja i pravih vrijednosti, pobijedićemo u Budvi

Četvrtak, 25.04.2024 | 22:06

Večeras je u Budvi predstavljena pobjednička izborna listu ,,Budva može bolje!” prof. dr Nikola Milović, koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima 26. maja.

Vrijeme sjutra: Promjenljivo oblačno uz ove temperature

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:56

Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana ponegdje slaba kiša, najavljuju iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS).

SMUTI SA BOROVNICAMA: Povećava energiju i ubrzava metabolizam (RECEPT)

Četvrtak, 25.04.2024 | 21:13

- Isprobajte recept za antiejdžing smuti sa borovnicama. Ova kombinacija sastojaka sjajno djeluje na organizam i tako pomaže da se olakša rad digestivnog trakta, poveća energija i ubrza metabolizam, kaže Tatjana Popović, health coach i nutricionista.

Pusić: Prije 2020. izgledalo da će Crna Gora do 2022. završiti proces ili biti članica EU

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:58

Deklarativno, crnogorska vlast je apsolutno na evropskom putu, no gledajuću političku istoriju partnera koji čine koaliciju na vlasti, sigurno ima određenih pitanja, ocijenila je u razgovoru za Televiziju E nekadašnja šefica hrvatske diplomatije Vesna Pusić.

Trik za kojim internet luduje: Evo šta je prirodna i jeftina zamjena za botoks

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:10

Na društvenim mrežama kruži novi trend za njegu kože – tvrdi se da korica od banane može da transformiše vaše lice i da djeluje poput prirodnog botoksa, prenosi blic.rs.