Srijeda, 06.09.2023 | 12:34
IZVOR: grand.nova.rs

STIŽE RETROGRADNI JUPITER i donosi velike životne DILEME, posebno za ove horoskopske znake

Septembar je astrološki vrlo interesantan mjesec jer čak šest planeta ide retrogradno.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

Sada i Jupiter ide retrogradno i to u tvrdoglavom znaku Bika, a ova retrogradnost trajaće prilično dugo, od 4. septembra do 31. decembra.

Šta to tačno znači? Tokom vremena u kojem vam se čini da je sve van vaše kontrole, magični Jupiter nudi priliku da kanališete ravnotežu i obilje tokom svog kretanja unazad. Da biste maksimalno iskoristili potencijal ove srećne planete, razmislite o tome kako će retrogradni Jupiter u 2023. uticati na vaš horoskopski znak i postupite u skladu sa tim.

U astrologiji, Jupiter je blagotvorna planeta povezana sa srećom, obiljem i znanjem, testira naše granice i pomaže nam da se povežemo sa svrhom naše duše.

OVAN

Jupiter će se stacionirati retrogradno 4. septembra u vašoj drugoj kući novca, imovine i vrijednosti, što će podstaći period pregleda kako ste razvijali stabilnost oko svoje trenutne imovine. Možda ćete početi da razmatrate šta vam je potrebno u materijalističkom smislu i kako možete bolje osigurati te resurse. Pažljivo pogledajte svoje trenutne navike potrošnje kako biste bili sigurni da ne živite previše iznad svojih mogućnosti. Vaši finansijski ciljevi sada bi se mogli početi mijenjati, posebno ako ste primjetili da nisu usklađeni s vašim dugoročnim ciljevima za ovo područje vašeg života.

Savjetuje se da ne pretjerujete sa svojim strastvenim osjećanjima i hrabrim stavom prema drugima. Imate tendenciju da budete pretjerano takmičarski raspoloženi, čak idete toliko daleko da svoj lični rast vidite kao nešto što morate usavršiti. Vaše vatreno ponašanje može raditi protiv vas, pa ostanite mirni i pustite da stvari idu svojim tokom. Ovo je savršeno vreme da filtrirate stvari koje više ne donose vrijednost vašem životu.

Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

BLIZANCI

Dok je Jupiter retrogradan u vašoj 12. kući, pregledaćete i revidirati neka od unutrašnjih uvjerenja i istina koje ste slijedili. Gradili ste neke snažne unutarnje filozofije posljednjih mjeseci, ali sada ćete biti podstaknuti da se vratite na iskustva koja su oblikovala vaše perspektive. Odlično je vrijeme za unutarnje promišljanje, naročito o navikama i postupcima kojima se bavite iza zatvorenih vrata. Prikladno bi bilo pomjerati svoje lične granice. Vaša otvorenost i fleksibilnost biće od pomoći, jer će vam pomoći da izazovete ustaljene navike i proširite svoj pogled na svijet.

Ponovo razmislite o svim negativnim stereotipima koje ste možda nenamerno podstakli i koji vas koče u ostvarivanju ciljeva. Vaša će prilagodljivost na kraju biti testirana jer treba da redefinišete granice trenutnih odnosa.

ŠKORPIJA

Razvoj događaja u vašim romantičnim vezama počinje da se revidirata 4. septembra, jer je Jupiter retrogradan u vašoj sedmoj kući. Doživjeli ste dosta rasta u svojim intimnim vezama s drugima, a kako Jupiter postaje retrogradan, od vas će se tražiti da razmislite i revidirate neke od svojih nada i snova za vaša dugoročna partnerstva. Ovo bi moglo biti vrijeme u kojem bi vaša vjera u druge ljude mogla biti testirana, da vidite mogu li te dinamike zaista izdržati test vremena.

Od vašeg partnera do vaših kolega, retrogradni Jupiter uticaće na vaše najbliže veze. Moglo bi ovo biti dobro vrijeme za preispitivanje kvaliteta tih veza. Moguće je da i stari plamen ponovno izbije na površinu. Vrijeme odlučivanje koju vrijednost ti odnosi dodaju vašem životu.

Usredsredite se i na svoju kreativnu stranu. Razmislite o novim načinima rjješavanja problema na radnom mestu, posebno odnosa s nadređenima. Vejžbajte da vjerujete drugima u radu i zatražite pomoć kada vam je potrebna.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

UŽIVAJTE u SUNČANIM ZRACIMA - Ove TEMPERATURE su PROGNOZIRANE za PONEDJELJAK

Nedjelja, 28.04.2024 | 15:05

Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju za ponedjeljak najavljuju sunčano i toplo vrijeme.

Opština Bar opredijeljena za koncept NULTOG OTPADA

Nedjelja, 28.04.2024 | 15:01

U okviru projekta "Osnaživanje kapaciteta i procesa za dobro upravljanje u Crnoj Gori", koji sprovodi Međunarodni republikanski institut (IRI), u Budvi je održana dvodnevna tematska sesija o zaštiti životne sredine na lokalnom nivou. Učesnici sesije bili su predstavnici četiri crnogorske opštine: Bara, Cetinja, Plava i Žabljaka.

RECEPT za tiramisu s jagodama koji se BRZO priprema i još BRŽE NESTANE sa TANJIRA

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:54

Obožavate tiramisu?

Andrija Milošević donio ODLUKU, fanovi ODUŠEVLJENI - "Vrijeme je za NOVE STVARI" (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:37

Andrija Milošević već više od 25 godina glumi, smišlja, piše, kreira i producira značajne umjetničke i komercijalne sadržaje.

Znate li šta je VITANIN N?

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:25

Vitamin N neophodan je za fizičko i mentalno blagostanje, oslobađa nas stresa, puni energijom kada smo loše raspoloženi i jača imunitet. O čemu se zapravo radi?

Nenezić: PONOSAN sam što sam sa svojim sugrađanima spriječio kupovinu feribota "AF Francesca"

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:19

Predsjednik barskog parlamenta i poslanik Socijaldemokrata (SD) Branislav Nenezić kazao je danas da je ponosan što je sa građanima Bara upio da spriječi kupovinu feribota “AF Francesca”.

Kontrola optužnice: Slavko Stojanović sjutra PRED SUDOM

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:13

Bivši direktor Uprave policije Slavko Stojanović naćiće se sjutra pred podgoričkim Viši sudom, za kada je zakazana kontrola optužnice u predmetu koji Spcijalno državno tužilaštvo vodi protiv njega.

TRIK kako da vam mlijeko NE ISKIPI, voda NE PRELIJE...

Nedjelja, 28.04.2024 | 13:59

Kuvanje može biti zadovoljstvo, ali čišćenje ploče za kuvanje nakon svakog obroka može biti prilično naporan posao.

Liberalna partija sjutra organizuje PROTEST ispred Ustavnog suda

Nedjelja, 28.04.2024 | 13:47

Liberalna partija LP organizovaće sjutra protest ispred zgrade Ustavnog suda u Podgorici sjutra u 12 sati.

Kućni lijek za MAMURLUK - Ako ste popili malo više, razbistrite glavu uz ovaj PRIRODNI NAPITAK

Nedjelja, 28.04.2024 | 13:29

Mnogi vikendom umiju da pretjeraju s alkoholom kada izađu u provod. Evo kako da ga brzo izbacite iz tijela.