Petak, 29.09.2023 | 21:25
IZVOR: n1.info.rs/analitika.me

NOVO OSTVARENJE - Snima se FILM o podmornici "Titan"

Podvodna tragedija Titan koja je privukla globalnu pažnju biće snimljena u filmu, piše N1.




Foto: Entertainment Tonight, Youtube screenshot

Film, koji se trenutno zove „Salvaged“ („Spaseni“), dolazi od producenta E. Brajana Dobinsa, čija je posljednja zasluga bila horor-komedija „The Blackening“.

On će sarađivati sa MindRiot Entertainment, kompanijom koja takođe snima dokumentarne serije o Кajlu Bingemu, bivšem direktoru misije OceanGate-a, kompanije koja stoji iza podmornice.

„Tragedija Titana podsJeća na katastrofu spejs šatla Čelendžer iz 1986: to je tragedija koju nikada neću zaboraviti“, rekao je Džastin Mekgregor iz ove kompanije.

Кatastrofa, u kojoj je poginulo svih pet muškaraca u podmornici, nakon što je plovilo izgubilo kontakt sa površinom i implodiralo, postala je međunarodna vest u junu.

Film će navodno pokrivati „periode prije, tokom i poslIJe petodnevne potrage za podmornicom“, navodi Deadline, a prenosi Gardijan.

Кoscenarista Džonatan Кizi rekao je da će film imati za cilj da optuži „naš neprekidni, 24/7 medijski ciklus koji osuđuje i uništava živote tolikog broja ljudi“.

„Važna je samo istina. I svIJet ima pravo da zna istinu, uvijek, a ne mamac koji nam trpaju u grlo oni koji traže svojih pet minuta slave”, rekao je on.

U početku se pričalo da će režiser Džejms Кameron, koji stoji iza sad već filmskog klasika „Titank“, snimiti film zasnovan na tragediji, ali je on kasnije tvitovao da nikada neće biti umiješan i da je sama pomisao „uvredljiva“.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Podgorički Vodovod u ozbiljnoj FINANSIJSKOJ SITUACIJI: Građani za vodu duguju 3,1 MILION EURA

Četvrtak, 02.05.2024 | 08:34

Novi menadžment je započeo analizu poslovnih potreba Društva i identifikaciju funkcija koje treba optimizovati, te će u narednom periodu, shodno potrebama optimalnog i efikasnog obavljanja radnih obaveza broj radnih mjesta racionalizovati, kazali su Gradskom portalu iz podgoričkog preduzeća “Vodovod i kanalizacija”, navodeći da u ovom Društvu imaju “ozbiljnu finansijsku situaciju”.

Saobraćajna nesreća - POGINUO motociklista

Srijeda, 01.05.2024 | 18:18

Saobraćajna nesreća.

Registrovan ZEMLJOTRES kod Nikšića

Srijeda, 01.05.2024 | 13:47

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 1. maja 2024. godine, u 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 km sjeverno od Velimlja u Opštini Nikšić, saopšteno je iz Seizmološkog Zavoda Crne Gore.

Četvrtak u znaku NESTABILNOG VREMENA - Pročitajte prognozu za 02. MAJ

Srijeda, 01.05.2024 | 20:02

U četvrtak se očekuje promjenljivo oblačno i nestabilno vrijeme, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Uprava policije: Ciljanom potragom u Podgorici lišen slobode državljanin Republike Srbije

Srijeda, 01.05.2024 | 13:01

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

OBRATITE PAŽNJU - Ako imate ovu dijagnozu, NE SMIJETE da jedete JAGODE

Četvrtak, 02.05.2024 | 12:48

Iako su idealna poslastica i osvježenje, potrebno je da obratite pažnju na količinu koju konzumirate. 

PREMINUO otac Tošeta Proeskog

Četvrtak, 02.05.2024 | 12:40

Preminuo je Nikola Proeski, otac Tošeta i Dore Proeski.

Šer ŠOKIRALA izjavom: "Zabavljam se sa MLAĐIM muškarcima, jer su oni mojih godina uglavnom pokojni"

Četvrtak, 02.05.2024 | 12:29

Pjevačica Šer (77) otkrila je da je odbila sastanak sa Elvisom Prislijem.

Vrijeme ipak NE LIJEČI sve rane - Arijana Mihajlović objavila fotografiju i RASTUŽILA mnoge (FOTO)

Četvrtak, 02.05.2024 | 12:14

Arijana se redovno oglašava na društvenim mrežama, gdje emotivnim porukama slama javnost  

SLAVLJE u KRALJEVSKOJ porodici - OGLASILA se i Kejt Midlton (FOTO)

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:57

Kejt Midlton se danas ponovo oglasila objavivši fotografiju svoje ćerke, princeze Šarlot Elizabet Dajane, u čast njenog devetog rođendana.

"Za Aerodrome tražiti VIŠE NOVCA, ADP i Incheon najbolji izbor"

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:47

Ako se Crna Gora odluči za pregovore sa samo četiri koncesionara za Aerodrome koji su ušlu u najuži krug, morala bi da promijeni uslove i traži više, smatra vazduhoplovni analitičar Alen Šćurić.

Knežević: "Ako Crna Gora bude GLASALA za Rezoluciju o Srebrenici, osudiće i samu sebe na genocidnost"

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:39

Crna Gora mora glasati protiv rezolucije o Srebrenici, ne samo zbog Srbije, nego zbog sebe, jer ukoliko bude glasala za Rezoluciju, osudiće i samu sebe na genocidnost, kazao je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

Uprkos kiši, SENZACIONALNA karnevalska fešta u Budvi (FOTO/VIDEO)

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:29

Velikom karnevalskom povorkom i spektakularnim tačkama 56 karnevalskih grupa sinoć je na izuzetan način završeno 21. izdanje Međunarodnog budvanskog karnevala koje je organizovano pod sloganom “Zajedno!”

HIT SNIMAK: Goran Bregović zapjevao VELIKI HIT ove poznate pjevačice (VIDEO)

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:21

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je snimak star nekoliko godina, na kojem Goran Bregović izvodi dobro poznati hit Sandre Afrike.

Martinović: Više od ŠEST MILIONA EURA podrške za projekte u Beranama, Šavniku, Gusinju i Plužinama

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:11

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera je za opštine Berane, Šavnik, Gusinje i Plužine podržalo projekte vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda u ukupnom iznosu od preko šest miliona eura, saopštio je resorni ministar Vladimir Martinović.