Nedjelja, 08.10.2023 | 12:20
IZVOR: index.hr

Ni agenti FBI joj NIJESU RAVNI: Devet MILIONA PREGLEDA - Uhvatila dečka kako je vara dok je pretraživala Gugl Maps-a (VIDEO)

Julijana Lima  iz Brazila objavila je video na TikToku u kojem je objasnila kako je uhvatila dečka u varanju dok je pretraživala Google Maps, a snimak je postala viralna prikupivši više od 9.4 miliona pregleda.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com 

Objasnila je kako je ugledala Google auto kako prolazi blizu njene kuće i snima za Street View opciju, a nakon toga odlučila je otići na Google Maps kako bi vidjela kojom rutom je auto prolazio. Na njeno iznenađenje, ugledala je svog dečka kako se vozi na motoru s drugom curom pa ih je odlučila pratiti.

Prizor koji ju je slomio

U jednom ih je trenutku izgubila pa je počela istraživati okolne ulice. 

"Prošao je ulicom kojom je i mene vodio. Uvijek smo posjećivali taj mali trg. U tom trenutku mislila sam da sam samo paranoična, da to ne može biti on", ispričala je i zatim pokazala prizor koji je pronašla na Street Viewu. 

Na kraju snimka prikazan je njen dečko kako na klupici odmara glavu u krilu druge djevojke, a tiktokerica je zatim otkrila: "Bili su to moj dečko i moja najbolja prijateljica. Slomljena sam." 

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE!

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Rast i plata i kredita: Građani duguju 1,8 milijardi eura

Petak, 03.05.2024 | 20:17

Više od 150.000 građana u Crnoj Gori je kreditno zaduženo, pa bankama duguju milijardu i 786 miliona eura podaci su Centralne banke Crne Gore.

U Podgorici od početka godine zbog nepropisnog parkiranja izdato 4.806 prekršajnih naloga, naplaćeno 82 hiljade eura kazni

Petak, 03.05.2024 | 20:06

Od početka godine, pauk vozilom su premjestena 34 vozila koja su bila nepropisno parkirana na autobuskim stajalištima, a izdato je 4 806 prekršajnih naloga, kazali su iz Uprave za inspekcijske poslove Glavnog grada . Od ukupno 230 hiljada eura izrečenih kazni, naplatili su, kažu, gotovo 82 hiljade.

Saobraćajna nezgoda na putu Šavnik – Žabljak, automobil završio na krovu

Petak, 03.05.2024 | 19:24

Na putu magistralnom putu Šavnik – Žabljak danas poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda, objavio je portal Antena M.

Oslić sa povrćem, idealan za laganu i zdravu večeru

Petak, 03.05.2024 | 19:07

Isprobajte odmah!

Legendarni Sunđer Bob je konačno odrastao: Kockasto morsko biće slavi rođendan, a brojka pokazuje koliko vrijeme brzo leti

Petak, 03.05.2024 | 18:57

Sunđer Bob je napunio 25 godina.

URA: Spajićeva Vlada pokazuje netransparentan, skandalozan i ponižavajući odnos prema medijima

Petak, 03.05.2024 | 18:39

Sloboda medija jedan je od osnovnih postulata demokratije i njenog razvoja. Imajući to u vidu možemo konstatovati da je Spajićeva Vlada napravila veliki korak unazad kada je u pitanju transparentnost, istakli su iz Građanskog pokreta URA povodom 3. maja – Svjetskog dana slobode medija.

Vuković Kuč: Država novinarima da obezbijediti povlašten status, ekonomski prosperitet i bezuslovnu bezbjednost.

Petak, 03.05.2024 | 17:56

60 je godina od pojave knjige “Razumijevanje medija” Marshalla McLuhana. Vjerovao je da su mediji “čovjekovi produžeci”. Jesu li mediji umnožili snagu čovjeka i čovječanstva, pitanje je za sve nas, saopšđtila je potpredsjednica i poslanica DPS-a, Aleksandra Vuković Kuč.   

Policija o prijetni Brnovićima: Dva maloljetnika lažno prijavila da je oteta ćerka trenera FK Budućnost

Petak, 03.05.2024 | 17:51

Podgorička policija postupila je po prijavi  koju je podnijela M.B., supruga trenera fudbalskog kluba „Budućnost“, I.B., a u kojoj navodi da joj je sa zaštićenog broja telefona upućen poziv od strane nepoznate osobe da je njena maloljetna ćerka oteta u zamjenu za koju je tražen novac u iznosu od 20.000 eura, uz prijetnju po život i tijelo iste.

Pejović: Nadležni da donesu zakonska rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu probleme vatrogasaca

Petak, 03.05.2024 | 17:29

Vatrogasci-spasioci u Crnoj Gori Međunarodni dan vatrogasaca kao i prethodnih godina dočekuju bez zakonskih rješenja koja na sveobuhvatan način regulišu ovu oblast, saopštio je predsjednik Sindikata uprave i pravosuđa, Ratko Pejović.

Jača je i od „molim“ i „hvala“: Ova magična riječ od tri slova je ključ koji otvara sva vrata

Petak, 03.05.2024 | 16:48

Ova riječ privlači ljude i čini da vam više vjeruju.